IGC Başkanı Baş'tan, BİK Antalya Şube Müdürüne ziyaret

GÜNDEM 30.03.2021 - 22:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2088+ kez okundu.
 

IGC Başkanı Baş'tan, BİK Antalya Şube Müdürüne ziyaret

IGC Başkanı Baş'tan, BİK Antalya Şube Müdürüne ziyaret
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin'i ziyaret etti. Başkan Baş ziyarete ilişkin açıklamasında; Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin beyefendi ve beraberinde çalışan kurum personeline ziyaretimizi gerçekleştirdik. BİK’in çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunurken ilimiz yerel basının sorunlarının çözümü noktasında üzerlerine düşen her konuda yakinen destek vereceklerini ileterek her konuda ilimiz basın çalışanlarının da yanında olduğunu iletti. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.
IGC Başkanı Baş'tan, BİK Antalya Şube Müdürüne ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin'i ziyaret etti.

Başkan Baş ziyarete ilişkin açıklamasında; Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin beyefendi ve beraberinde çalışan kurum personeline ziyaretimizi gerçekleştirdik. BİK’in çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunurken ilimiz yerel basının sorunlarının çözümü noktasında üzerlerine düşen her konuda yakinen destek vereceklerini ileterek her konuda ilimiz basın çalışanlarının da yanında olduğunu iletti. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.