SAĞLIK 21.04.2019 - 15:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2193+ kez okundu.
 

ÜNSÜT, 2008 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü süt işletmesinde üretime başladı. Çocukluğundan bu yana süt ve süt ürünleri sektöründe iş üreten ve dede mesleğini devam ettiren Ali Fişekci tarafından işletilmektedir.  Çevre köylerden temin ettiği günlük taze sütlerden en doğal haliyle katkısız ürettiği ürünleri donanımlı araçlarıyla tüketicilere ulaştırmaktadır. Tecrübe, emek ve alınteri gibi para ile satın alınamayan unsurları günümüzde birleştirerek firmamızın istikrarlı büyümesini sürdürmek en önemli hedeflerimizdendir. Adres: Gülpetek Sanayi Sitesi Bozanönü Yolu Üzeri http://www.unsut.com.tr        

ÜNSÜT, 2008 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü süt işletmesinde üretime başladı. Çocukluğundan bu yana süt ve süt ürünleri sektöründe iş üreten ve dede mesleğini devam ettiren Ali Fişekci tarafından işletilmektedir.

 Çevre köylerden temin ettiği günlük taze sütlerden en doğal haliyle katkısız ürettiği ürünleri donanımlı araçlarıyla tüketicilere ulaştırmaktadır.

Tecrübe, emek ve alınteri gibi para ile satın alınamayan unsurları günümüzde birleştirerek firmamızın istikrarlı büyümesini sürdürmek en önemli hedeflerimizdendir.

Adres: Gülpetek Sanayi Sitesi Bozanönü Yolu Üzeri

http://www.unsut.com.tr

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.