Vali Seymenoğlu: Annelerimizin her zaman yanında olmalıyız

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Seymenoğlu mesajında, “Annelerimiz aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır” dedi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler günü olarak kutlanıyor.  Bu nedenle Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 Annelerin aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturduğunu ifade eden Vali Seymenoğlu mesajında şu ayrıntılara yer verdi.

“Bir toplumun temelini oluşturan aileyi bir arada tutan, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren, tarifi imkânsız bir sevginin ve şefkatin timsali, sabır ve metanet sahibi, yani dünyadaki tüm güzelliklerin tek kelimeyle ifade edilen annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bugün; onların vazgeçilmez varlığımız olduklarını kanıtlamak için bir fırsat, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olduğumuzu gösterme günüdür.

Ailesi için tüm zorluklara göğüs geren, iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten annelerimizin kıymetini bilmeli, onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onları sadece bu günde hatırlamak değil, her daim annelerimize saygı ve sevgi göstermek hepimizin üzerine düşen en büyük sorumluluklardan biridir.

Bu vesileyle; hayattaki en değerli varlıklarını; evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden, şehit annelerimiz başta olmak üzere, yüreklerinde taşıdıkları sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik eder, aile fertleriyle birlikte sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.