Polisi Gören Maskeye Sarıldı

Isparta’da Koronvirüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri bugün İçişleri Bakanlığından gelen genelge çerçevesinde denetimlerini sıkılaştırdı. Polisi gören maskesiz vatandaşların kimisi maske takmaya çalıştı, kimisi de çenesinden kaldırdı.
 
İçişleri Bakanlığı dün 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge ile Covid – 19 denetlemesi yapılmasını istedi. Bu doğrultuda, bugün 81 ilde olduğu gibi Isparta’da da işyerleri ve vatandaşlar üzerinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yapıldı.
DENETİMLER YAPILDI
Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme sürecine girilmesi ve sıcak havaların etkisiyle birlikte vatandaşlar parklar ve şehir merkezlerinde kalabalıklar oluşturmaya başladı. Bu kapsamda vatandaşların rehavete kapılmaması için polis ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı.
POLİSİ GÖREN
MASKEYE SARILDI
Gerek Cumhuriyet Meydanında gerekse Kaymakkapı Meydanında yapılan denetimlerde polisi gören kimi maskesiz vatandaşlar maskesini takmaya çalışırken, çenesine takanlar da maskesini düzeltti. Yanlış maske takanlar uyarılırken, maske takmayanlar hakkında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu uyarınca tutanak tutuldu.