EVDE BAKIM HİZMETİ ALAN HASTALARDA OY KULLANACAK

Evde sağlık hizmeti alan hastalar, talep etmeleri halinde 7 Haziranda sandık başına sağlık görevlilerinin yardımıyla gidecek. 

Isparta Merkez, İlçeler ve Köyler olamak üzere evde sağlık hizmeti alan hastalar,  7  Haziran genel seçimlerinde sağlık görevlilerinin yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını verebilecek. 
Sağlık İl Müdürlüğü, yatağa bağımlı ya da sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olan hastalara "Evde Sağlık Hizmeti" veren ekiplerin, 7 Haziran seçimleri'nde oy kullanabilmeleri için gerekli yardımı yapmaları yönünde genelge yayınladı. 

Ekipler, sağlık hizmetlerini evlerine götürdükleri hastaların, 7 Haziran'da "112 Komuta Kontrol Merkezi"ni arayarak yardım talep etmeleri halinde, oy kullanacağı yere gidebilmesi için araç da dahil gerekli desteği sağlayacak. 
Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya , 7 Haziran Genel Seçimlerinde bütün vatandaşların anayasal hakları olan oy kullanma işlemlerini yapacaklarını belirterek, evde sağlık hizmeti alan, yatalak olan ve yürüyerek oy kullanmaya gidemeyecek durumdaki vatandaşlara yardımcı olacaklarını bildirdi.