Yörükler Fetö Darbe Girişimine Karşı Yürüdü

GÜNDEM 30.07.2016 - 01:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2311+ kez okundu.
 

Yörükler Fetö Darbe Girişimine Karşı Yürüdü

Ispartalı yörükler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için mehteran eşliğinde yürüdü.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki göstermek için Isparta Tren Garı'nda toplanan Isparta Yörük Türkmen Derneği üyesi grup, Isparta Belediye Mehter Takımı eşliğinde İstasyon Caddesi'nden, protesto gösterilerinin yapıldığı Hükümet Meydanı'na yürüdü. Burada gazetecilere açıklama yapan Türk Dünyası Yörük Birliği Başkan Yardımcısı Küçükyaman, Türkiye Cumhuriyetinin, devletin ve milletin büyük bir badire atlattığını söyledi. Hainlerin Türkiye'nin iradesine el koyma girişiminin milletin iradesine ve devletin dirayetine yenik düştüğünü dile getiren Küçükyaman, FETÖ'cüler tarafından yapılan bu haince darbe girişimine karşı milletin büyük bir duruş sergilediğini kaydetti. Millet tarafından sergilenen bu duruşun, milletin demokrasiyi ne kadar özümsediğini gösterdiğini anlatan Küçükyaman, yörükler olarak da darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren devletin ve milletin yanında yer aldıklarını ilan ettiklerini aktardı. Hiçbir gücün milli iradenin üstünde olmadığını vurgulayan Küçükyaman,"Çok şükür devlete sızmış hainlerin temizliğine başlandı. Biz inanıyoruz ki Türk askeri halkına böyle bir şey yapmaz ancak burada birtakım hainler bunu gerçekleştirdi. Çok şükürler olsun Allah'ın yardımıyla bugünlere geldik" dedi. Demokrasi nöbetinde 14'üncü gününde Hükümet Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim okunan programda, darbe girişimi sırasında ölenler için dua edildi.
Ispartalı yörükler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için mehteran eşliğinde yürüdü.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki göstermek için Isparta Tren Garı'nda toplanan Isparta Yörük Türkmen Derneği üyesi grup, Isparta Belediye Mehter Takımı eşliğinde İstasyon Caddesi'nden, protesto gösterilerinin yapıldığı Hükümet Meydanı'na yürüdü.

Burada gazetecilere açıklama yapan Türk Dünyası Yörük Birliği Başkan Yardımcısı Küçükyaman, Türkiye Cumhuriyetinin, devletin ve milletin büyük bir badire atlattığını söyledi.

Hainlerin Türkiye'nin iradesine el koyma girişiminin milletin iradesine ve devletin dirayetine yenik düştüğünü dile getiren Küçükyaman, FETÖ'cüler tarafından yapılan bu haince darbe girişimine karşı milletin büyük bir duruş sergilediğini kaydetti.

Millet tarafından sergilenen bu duruşun, milletin demokrasiyi ne kadar özümsediğini gösterdiğini anlatan Küçükyaman, yörükler olarak da darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren devletin ve milletin yanında yer aldıklarını ilan ettiklerini aktardı.

Hiçbir gücün milli iradenin üstünde olmadığını vurgulayan Küçükyaman,"Çok şükür devlete sızmış hainlerin temizliğine başlandı. Biz inanıyoruz ki Türk askeri halkına böyle bir şey yapmaz ancak burada birtakım hainler bunu gerçekleştirdi. Çok şükürler olsun Allah'ın yardımıyla bugünlere geldik" dedi.

Demokrasi nöbetinde 14'üncü gününde Hükümet Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim okunan programda, darbe girişimi sırasında ölenler için dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.