Yeni Bir Kafe Konsepti Ezgi Kültür Sanat Kafe

KÜLTÜR 18.01.2016 - 20:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2290+ kez okundu.
 

Yeni Bir Kafe Konsepti Ezgi Kültür Sanat Kafe

Kafeler Caddesi’nde yepyeni bir konseptle konuklarına hizmet veren Ezgi Kültür Sanat Kafe, kafe anlayışı ile kültür sanat merkezi anlayışını bir kapta yoğurdu…
Kafeler Caddesi’nde daha önce Guitar Hero ve Çalgıcı Kafe olarak hizmet veren mekan, yeni işletmecileri ve yeni konseptiyle konuklarını ağırlıyor. Ezgi Kültür Sanat Kafe adıyla hizmet vermeye başlayan kafe Isparta’da kafe anlayışına yeni bir soluk kazandırma iddiasında. Kafe olgusuna kültür ve sanatı da ekleyen Ezgi Kültür Sanat Kafe, haftanın çeşitli günlerinde canlı müzik, şiir dinletileri, edebiyat sohbetleri, karaoke, resim ve fotoğraf sergileri, dinletiler gibi geniş bir yelpaze ile konuklarını ağırlayacak. Canlı müzik yelpazesinde de farklı bir anlayış üzerinde duran Ezgi Kültür Sanat Kafe, bağlama, gitar, klarnet, ney, keman, cümbüş gibi farklı enstrümanlarla birlikte konuklarına eşsiz bir canlı müzik keyfi yaşatıyor. Isparta’da tanınan müzisyenlerin de uğrak mekanı olan Ezgi Kültür Sanat Kafe amatör müzisyenlere de sahne imkanı sağlıyor. Ezgi Kültür Sanat Kafe edebiyat dünyasının ünlü isimleriyle söyleşi geceleri, ünlü şairlerle şiir geceleri de düzenlemeye hazırlanıyor. Kahvaltı ve Fast Food menüleriyle göz kamaştıran Ezgi Kültür Sanat Kafe, Önümüzdeki günlerde açılış kokteyline hazırlanıyor. Ezgi Kültür Sanat Kafe, Kafeler Caddesi DeFacto Karşısı Semazen Restaurant üstü 1’nci katta farklı dekor, güler yüzlü hizmet ve zengin menüleriyle hizmet veriyor.
Kafeler Caddesi’nde yepyeni bir konseptle konuklarına hizmet veren Ezgi Kültür Sanat Kafe, kafe anlayışı ile kültür sanat merkezi anlayışını bir kapta yoğurdu…

Kafeler Caddesi’nde daha önce Guitar Hero ve Çalgıcı Kafe olarak hizmet veren mekan, yeni işletmecileri ve yeni konseptiyle konuklarını ağırlıyor.

Ezgi Kültür Sanat Kafe adıyla hizmet vermeye başlayan kafe Isparta’da kafe anlayışına yeni bir soluk kazandırma iddiasında.

Kafe olgusuna kültür ve sanatı da ekleyen Ezgi Kültür Sanat Kafe, haftanın çeşitli günlerinde canlı müzik, şiir dinletileri, edebiyat sohbetleri, karaoke, resim ve fotoğraf sergileri, dinletiler gibi geniş bir yelpaze ile konuklarını ağırlayacak.

Canlı müzik yelpazesinde de farklı bir anlayış üzerinde duran Ezgi Kültür Sanat Kafe, bağlama, gitar, klarnet, ney, keman, cümbüş gibi farklı enstrümanlarla birlikte konuklarına eşsiz bir canlı müzik keyfi yaşatıyor.

Isparta’da tanınan müzisyenlerin de uğrak mekanı olan Ezgi Kültür Sanat Kafe amatör müzisyenlere de sahne imkanı sağlıyor.

Ezgi Kültür Sanat Kafe edebiyat dünyasının ünlü isimleriyle söyleşi geceleri, ünlü şairlerle şiir geceleri de düzenlemeye hazırlanıyor.

Kahvaltı ve Fast Food menüleriyle göz kamaştıran Ezgi Kültür Sanat Kafe, Önümüzdeki günlerde açılış kokteyline hazırlanıyor.

Ezgi Kültür Sanat Kafe, Kafeler Caddesi DeFacto Karşısı Semazen Restaurant üstü 1’nci katta farklı dekor, güler yüzlü hizmet ve zengin menüleriyle hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.