YEDİŞEHİTLER MAHALLESİNE İDDİALI ADAY

GÜNDEM 15.01.2019 - 11:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2760+ kez okundu.
 

YEDİŞEHİTLER MAHALLESİNE İDDİALI ADAY

YEDİŞEHİTLER MAHALLESİNE İDDİALI ADAY
Yedişehitler Mahallesi Muhtar adayı , Karizma Erkek kuaförü sahibi Adem Şamlı, seçilmesi halinde mahalle halkının sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve zamanında ilgilenen sadece devletin yaptıklarıyla yetinmeyen yeni düşünceler ve projeler üreten muhtar olacağının sözünü verdi 23 yıldır Miraç Cami 1 Nolu dükkanda Karizma Erkek Kuaförü işletmecisi Adem Şamlı, 31 Martta yapılacak olana yerel seçimlerde Yedişehitler Mahallesi muhtara adayı oldu . 1978 yılında doğan evli ve iki çocuk babası olan Şamlı, mahalleye faydalı olmak adına hizmet edebilmek adına aday olduğunu söyledi. Şamlı “7/24 ulaşılan mahalle halkımın sosyal ihtiyaçlarını tespit eden mahallemizin ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve zamanında ilgilenen sadece devletin yaptıklarıyla yetinmeyen yeni düşünceler ve projeler üreten bir muhtar olmak için adayım” dedi Mahalle sakinlerimizin acı tatlı, sevinçli, hüzünlü anlarında her zaman yanlarında olacağını belirten Şamlı, “ Modern sosyal aktivitelerin yapıldığı Allah rızası için hizmet anlayışıyla esnafımızla, işçimizle, memurumuzla, büyüğümüzle, küçüğümüzle, yaşlısıyla, genciyle, sürekli diyalog içinde olan bir muhtar olmak için çıktığım bu yolda tüm halkımızın desteklerini bekliyorum. Geçmişten bu günü kadar Yedişehitler mahallesine hizmette bulunan tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunar ve tüm muhtar adayı arkadaşlara da başarılar dilerim. Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız mahallemize yakışır hizmetlerin gelebilmesi için halkımızın bizi desteklemesini bekliyoruz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu. İLETİŞİM ADEM ŞAMLI / 0 535 447 67 55 ADRES: Yedişehitler mahallesi 109 Cad. miraç Camii Dükkanları No:3 Karizma Erkek Kuaförü 
YEDİŞEHİTLER MAHALLESİNE İDDİALI ADAY

Yedişehitler Mahallesi Muhtar adayı , Karizma Erkek kuaförü sahibi Adem Şamlı, seçilmesi halinde mahalle halkının sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve zamanında ilgilenen sadece devletin yaptıklarıyla yetinmeyen yeni düşünceler ve projeler üreten muhtar olacağının sözünü verdi 23 yıldır Miraç Cami 1 Nolu dükkanda Karizma Erkek Kuaförü işletmecisi Adem Şamlı, 31 Martta yapılacak olana yerel seçimlerde Yedişehitler Mahallesi muhtara adayı oldu . 1978 yılında doğan evli ve iki çocuk babası olan Şamlı, mahalleye faydalı olmak adına hizmet edebilmek adına aday olduğunu söyledi. Şamlı “7/24 ulaşılan mahalle halkımın sosyal ihtiyaçlarını tespit eden mahallemizin ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve zamanında ilgilenen sadece devletin yaptıklarıyla yetinmeyen yeni düşünceler ve projeler üreten bir muhtar olmak için adayım” dedi Mahalle sakinlerimizin acı tatlı, sevinçli, hüzünlü anlarında her zaman yanlarında olacağını belirten Şamlı, “ Modern sosyal aktivitelerin yapıldığı Allah rızası için hizmet anlayışıyla esnafımızla, işçimizle, memurumuzla, büyüğümüzle, küçüğümüzle, yaşlısıyla, genciyle, sürekli diyalog içinde olan bir muhtar olmak için çıktığım bu yolda tüm halkımızın desteklerini bekliyorum. Geçmişten bu günü kadar Yedişehitler mahallesine hizmette bulunan tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunar ve tüm muhtar adayı arkadaşlara da başarılar dilerim. Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız mahallemize yakışır hizmetlerin gelebilmesi için halkımızın bizi desteklemesini bekliyoruz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

İLETİŞİM ADEM ŞAMLI / 0 535 447 67 55 ADRES:

Yedişehitler mahallesi 109 Cad. miraç Camii Dükkanları No:3

Karizma Erkek Kuaförü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.