VALİ YARDIMCISI KURTOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÜNDEM 26.05.2016 - 00:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2158+ kez okundu.
 

VALİ YARDIMCISI KURTOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta makam odasında kendini vuran ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde bugün düzenlenen resmi töreninardından Kurtoğlu’nun cenazesi önce Isparta’ya daha sonra ise ikindi namazınamüteakip cenaze namazının kılınacağı Mimar Sinan Camii’ne getirildi. Cenazenamazı öncesi Kurtoğlu’nun resmi tabutun başına bırakılırken başında 2 polisnöbet tuttu. Cenaze namazına KahramanmaraşValisi Mustafa Hakan Güvençer, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, GarnizonKomutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazenamazını ise İl Müftüsü Galip Akın kıldırdı. Kurtoğlu’nun cenazesi iseomuzlarda taşınarak cenaze taşıma aracına götürüldü. Ve daha sonra kentmerkezinde bulunan Asri Mezarlıkta toprağa verildi. OĞLU TABUTA SARILARAK AĞLADI Cenaze namazı öncesinde Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu’nunoğlu Oğuzhan Kurtoğlu babasının tabutuna sarılarak ağladı. Kurtoğlu’nu iseGarnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz konula girerek teselli etti.
Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta makam odasında kendini vuran ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı.

Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde bugün düzenlenen resmi töreninardından Kurtoğlu’nun cenazesi önce Isparta’ya daha sonra ise ikindi namazınamüteakip cenaze namazının kılınacağı Mimar Sinan Camii’ne getirildi. Cenazenamazı öncesi Kurtoğlu’nun resmi tabutun başına bırakılırken başında 2 polisnöbet tuttu. Cenaze namazına KahramanmaraşValisi Mustafa Hakan Güvençer, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, GarnizonKomutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazenamazını ise İl Müftüsü Galip Akın kıldırdı. Kurtoğlu’nun cenazesi iseomuzlarda taşınarak cenaze taşıma aracına götürüldü. Ve daha sonra kentmerkezinde bulunan Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

OĞLU TABUTA SARILARAK AĞLADI

Cenaze namazı öncesinde Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu’nunoğlu Oğuzhan Kurtoğlu babasının tabutuna sarılarak ağladı. Kurtoğlu’nu iseGarnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz konula girerek teselli etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.