Tüm Renkler Bir Arada

SPOR 14.04.2015 - 20:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2824+ kez okundu.
 

Tüm Renkler Bir Arada

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubunda verdiği mücadele ile Ligi 3. sırada tamamlayan Isparta Sportif Gençlikspor Voleybol takımı yarı Final müsabakaları ilk maçı Ankara Başkent Spor Salonunda Afyonkarahisar Belediyespor ile karşılaştı. Maç öncesi ise Isparta Valisi Vahdettin Özkan, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek takımla bir araya geldi.   Spor vesilesiyle bir araya gelen siyasilerin bu dostluğu siyaset sahnelerinede yansıtmaları tek temenni oldu..

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubunda verdiği mücadele ile Ligi 3. sırada tamamlayan Isparta Sportif Gençlikspor Voleybol takımı yarı Final müsabakaları ilk maçı Ankara Başkent Spor Salonunda Afyonkarahisar Belediyespor ile karşılaştı.

Maç öncesi ise Isparta Valisi Vahdettin Özkan, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek takımla bir araya geldi.

  Spor vesilesiyle bir araya gelen siyasilerin bu dostluğu siyaset sahnelerinede yansıtmaları tek temenni oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.