Tuğrul Türkeş Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etti

SİYASET 26.08.2015 - 19:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1880+ kez okundu.
 

Tuğrul Türkeş Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etti

MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun  bakanlık teklifini kabul ettiği bildirildi. Böylece Davutoğlu'nun teklifini ilk kabul eden isim MHP'nin kurucu ismi Alparslan Türkeş'in oğlu MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş oldu. DAVUTOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ Türkeş, davete yazılı olarak cevap verdi, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefonla görüştü. Davutoğlu, Türkeş'e daveti kabul ettiği için  teşekkür etti. MHP'DEN TEKLİFİ KABUL EDEN TEK İSİM OLDU MHP'ye düşen bakanlık sayısı 3'tü. Diğer teklif giden Kenan Tanrıkulu ve Meral Akşener bakanlık teklifini kabul etmedi. Bu durumda MHP'den bakanlık teklifini kabul eden tek isim Tuğrul Türkeş oldu. İSTİFA ÇAĞRISI Tuğrul Türkeş'e MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan istifa çağrısı geldi. Yalçın, Tuğrul Türkeş'in partisinden istifa etmesi gerektiğini, aksi halde partisinden ihraç edileceğini açıkladı.

MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun  bakanlık teklifini kabul ettiği bildirildi. Böylece Davutoğlu'nun teklifini ilk kabul eden isim MHP'nin kurucu ismi Alparslan Türkeş'in oğlu MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş oldu.

DAVUTOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Türkeş, davete yazılı olarak cevap verdi, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefonla görüştü. Davutoğlu, Türkeş'e daveti kabul ettiği için  teşekkür etti.

MHP'DEN TEKLİFİ KABUL EDEN TEK İSİM OLDU

MHP'ye düşen bakanlık sayısı 3'tü. Diğer teklif giden Kenan Tanrıkulu ve Meral Akşener bakanlık teklifini kabul etmedi. Bu durumda MHP'den bakanlık teklifini kabul eden tek isim Tuğrul Türkeş oldu.

İSTİFA ÇAĞRISI

Tuğrul Türkeş'e MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan istifa çağrısı geldi. Yalçın, Tuğrul Türkeş'in partisinden istifa etmesi gerektiğini, aksi halde partisinden ihraç edileceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.