TEK DERDİM VAR O DA ISPARTA !

GÜNDEM 09.10.2015 - 17:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2508+ kez okundu.
 

TEK DERDİM VAR O DA ISPARTA !

Ak Parti Milletvekili Adayı Said YÜCE ziyaretlerine devamediyor. Yüce bugün de Isparta'nın istihdam sağlama da lokomotif firmalarındanKartaş Hazır Beton ve Ünmak ısıtma sistemlerini ziyaret ederek çalışanlarla biraraya geldi.   Ardından SD organize sanayi bölgesi yönetimini ziyaret ederek bölgedeki fabrikaları gezen Yüce Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARABULUT'tan bilgi aldı. Sorunları tek tek dinleyen Yüce; Sorunların çözümü için gerekirse kapı kapı gezerim. Herkes içini ferah tutsun. BENİM TEK DERDİM VAR ODA ISPARTA" dedi.,    

Ak Parti Milletvekili Adayı Said YÜCE ziyaretlerine devamediyor. Yüce bugün de Isparta'nın istihdam sağlama da lokomotif firmalarındanKartaş Hazır Beton ve Ünmak ısıtma sistemlerini ziyaret ederek çalışanlarla biraraya geldi.

 

Ardından SD organize sanayi bölgesi yönetimini ziyaret ederek bölgedeki fabrikaları gezen Yüce Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARABULUT'tan bilgi aldı. Sorunları tek tek dinleyen Yüce; Sorunların çözümü için gerekirse kapı kapı gezerim. Herkes içini ferah tutsun. BENİM TEK DERDİM VAR ODA ISPARTA" dedi.,

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.