Tarımın yeni sesi: ISPARTA TARIM

YAŞAM 26.11.2015 - 18:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1393+ kez okundu.
 

Tarımın yeni sesi: ISPARTA TARIM

Tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip olan Isparta’da tarım iletişimi de büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda ‘Isparta Tarım Dergisi’ yayın hayatına başladı. Isparta tarım ve hayvancılık sektörünün sesi olacak olan Tarım Dergisi, Kasım ayı itibariyle yayın hayatına başladı. Isparta’nın tarımdaki potansiyelini ortaya koyma, çiftçiyi bilinçlendirme ve kent tarım ekonomisine katkı sağlama adına yayın hayatına başlayan Isparta Tarım Dergisi, 2 ayda bir okuyucularıyla buluşacak. BKM Medya çatısı altında hizmet verecek olan Isparta Tarım Dergisi, “hasat mevsimi” ismini verdiği ilk sayısında elma, gül, lavanta ve hayvancılık sektörüne ilişkin haber ve yazılara yer verdi. *** 2. SAYIDA TARIM FUARINA YER VERİLECEK Tecrübeli kadrosuyla Isparta tarım sektörünün sesi ve kulağı olacak olan dergi, ikinci sayısında ise Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarını konu alacak. Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook üzerinden de ‘Isparta Tarım Dergisi’ ismiyle okuyucularıyla buluşan dergi, kısa süre içerisinde sektörün en önemli iletişim gücü haline geldi. Isparta Tarım Dergisine Tuhafiyeciler Sitesi Kat 2 No: 120 adresten veya 0546 889 23 96 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip olan Isparta’da tarım iletişimi de büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda ‘Isparta Tarım Dergisi’ yayın hayatına başladı.

Isparta tarım ve hayvancılık sektörünün sesi olacak olan Tarım Dergisi, Kasım ayı itibariyle yayın hayatına başladı. Isparta’nın tarımdaki potansiyelini ortaya koyma, çiftçiyi bilinçlendirme ve kent tarım ekonomisine katkı sağlama adına yayın hayatına başlayan Isparta Tarım Dergisi, 2 ayda bir okuyucularıyla buluşacak.

BKM Medya çatısı altında hizmet verecek olan Isparta Tarım Dergisi, “hasat mevsimi” ismini verdiği ilk sayısında elma, gül, lavanta ve hayvancılık sektörüne ilişkin haber ve yazılara yer verdi.

*** 2. SAYIDA TARIM FUARINA YER VERİLECEK

Tecrübeli kadrosuyla Isparta tarım sektörünün sesi ve kulağı olacak olan dergi, ikinci sayısında ise Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarını konu alacak.

Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook üzerinden de ‘Isparta Tarım Dergisi’ ismiyle okuyucularıyla buluşan dergi, kısa süre içerisinde sektörün en önemli iletişim gücü haline geldi.

Isparta Tarım Dergisine Tuhafiyeciler Sitesi Kat 2 No: 120 adresten veya 0546 889 23 96 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.