SÜREYYA SADİ BİLGİÇ’E BİR MİLYON KERE TEŞEKKÜRLER

GÜNDEM 26.11.2015 - 18:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1820+ kez okundu.
 

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ’E BİR MİLYON KERE TEŞEKKÜRLER

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, daha önce sözünü verdikleri Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi'nin kamulaştırma işleri için 1 milyon TL'lik ödeneğin aktarıldığını müjdeledi.  Gazetemize telefonla bilgi veren Milletvekilimiz Bilgiç, "Ispartamız için çalışmaya devam demiştik, biz çalışmaya devam ediyoruz. Yalvaç için Organize Sanayi Bölgesi'nin önemini biliyoruz. Daha önce 1 milyon TL'lik ödeneği aktardık ve o parayla ciddi miktarda kamulaştırma yapıldı. Şimdi 1 milyon TL daha aktardık Yalvaç OSB hesabına. Bununla da kamulaştırmanın tamamına yakınını tamamlamış olacağız. Yalvaç'a hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki süreçte, Yalvaç OSB'de fabrika bacalarının tüteceğini de hep beraber göreceğiz. Yalvaç'a selam ve saygılarımı iletiyorum." dedi.  Süreyya Sadi Bilgiç'e halkımız adına teşekkür ediyoruz. 

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, daha önce sözünü verdikleri Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi'nin kamulaştırma işleri için 1 milyon TL'lik ödeneğin aktarıldığını müjdeledi. 

Gazetemize telefonla bilgi veren Milletvekilimiz Bilgiç, "Ispartamız için çalışmaya devam demiştik, biz çalışmaya devam ediyoruz. Yalvaç için Organize Sanayi Bölgesi'nin önemini biliyoruz. Daha önce 1 milyon TL'lik ödeneği aktardık ve o parayla ciddi miktarda kamulaştırma yapıldı.

Şimdi 1 milyon TL daha aktardık Yalvaç OSB hesabına. Bununla da kamulaştırmanın tamamına yakınını tamamlamış olacağız. Yalvaç'a hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki süreçte, Yalvaç OSB'de fabrika bacalarının tüteceğini de hep beraber göreceğiz. Yalvaç'a selam ve saygılarımı iletiyorum." dedi. 

Süreyya Sadi Bilgiç'e halkımız adına teşekkür ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.