Şehidin Annesinden Teşekkür

YAŞAM 16.01.2016 - 18:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2648+ kez okundu.
 

Şehidin Annesinden Teşekkür

Caddeye ismi verilen şehidin ailesi Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür etti.
ISPARTA Belediyesi Pirimehmet Mahallesi'nde bulunan 113 Caddenin adını değiştirdi. 2010 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 18 Temmuz'da meydana gelen patlamada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Yüzbaşı Barış İbrahim Yurtseven'in adı verildi. Şehit Yurtseven’in ailesi ise bu tür davranıştan dolayı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ettiler. Anne Nermin ve baba Mehmet Yurtseven yaptıkları açıklamada; Sayın belediye başkanımız, Şehit oğlum Barış Yurtseven’in ismini Isparta’mızın en güzel yerlerinden birine verdiğiniz için bütün şehitler ile şehit anne ve babası olarak size minnettarlığımızı iletiyoruz. Hele yaptığınız o eser biz ailesini hem sevince hem de gözyaşlarına boğmuştur. Eserin yapılmasında emeği geçen başta siz olmak üzere herkese minnettarlığımızı sunar, başarılarınızın devamını dileriz’ açıklamasında bulundular.
Caddeye ismi verilen şehidin ailesi Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür etti.

ISPARTA Belediyesi Pirimehmet Mahallesi'nde bulunan 113 Caddenin adını değiştirdi. 2010 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 18 Temmuz'da meydana gelen patlamada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Yüzbaşı Barış İbrahim Yurtseven'in adı verildi.

Şehit Yurtseven’in ailesi ise bu tür davranıştan dolayı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ettiler.

Anne Nermin ve baba Mehmet Yurtseven yaptıkları açıklamada; Sayın belediye başkanımız, Şehit oğlum Barış Yurtseven’in ismini Isparta’mızın en güzel yerlerinden birine verdiğiniz için bütün şehitler ile şehit anne ve babası olarak size minnettarlığımızı iletiyoruz. Hele yaptığınız o eser biz ailesini hem sevince hem de gözyaşlarına boğmuştur. Eserin yapılmasında emeği geçen başta siz olmak üzere herkese minnettarlığımızı sunar, başarılarınızın devamını dileriz’ açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.