SDÜ Rektörü Çarıkçı'dan Halk Otobüslerine Ziyaret

GÜNDEM 27.09.2016 - 09:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2162+ kez okundu.
 

SDÜ Rektörü Çarıkçı'dan Halk Otobüslerine Ziyaret

SDÜ Rektörü Çarıkçı'dan Halk Otobüslerine Ziyaret
Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarette öğrenci ulaşımı sorunları ve çözümleri konuşuldu. SDÜ Rektörü Çarıkçı, öğrencilerin ulaşımda yaşadığını sorunları ve çözümlerini görüşmek üzere Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz'u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Yavuz, eğitim öğretimin yılının başlamasıyla birlikte ulaşımda bir yoğunluk yaşandığını belirterek kooperatif olarak Isparta halkına ve öğrencilere en iyi şekilde hizmet etmek için kendilerini sürekli yenilediklerini söyledi. Yavuz ayrıca Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'la da görüştüklerini ve ikametini Isparta'ya taşıyan öğrencilere ulaşımda indirim yapılacağını da ifade etti. SDÜ rektörü Çarıkçı ise, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Yavuz'a teşekkür ederek, öğrenciler için gösterilen bu duyarlılıktan memnun olduklarını söyledi.
SDÜ Rektörü Çarıkçı'dan Halk Otobüslerine Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarette öğrenci ulaşımı sorunları ve çözümleri konuşuldu.

SDÜ Rektörü Çarıkçı, öğrencilerin ulaşımda yaşadığını sorunları ve çözümlerini görüşmek üzere Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz'u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Yavuz, eğitim öğretimin yılının başlamasıyla birlikte ulaşımda bir yoğunluk yaşandığını belirterek kooperatif olarak Isparta halkına ve öğrencilere en iyi şekilde hizmet etmek için kendilerini sürekli yenilediklerini söyledi. Yavuz ayrıca Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'la da görüştüklerini ve ikametini Isparta'ya taşıyan öğrencilere ulaşımda indirim yapılacağını da ifade etti.

SDÜ rektörü Çarıkçı ise, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Yavuz'a teşekkür ederek, öğrenciler için gösterilen bu duyarlılıktan memnun olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.