SIR ÖLÜM

GÜNDEM 07.10.2015 - 17:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2746+ kez okundu.
 

SIR ÖLÜM

DEREGÜMÜ'NDE ŞOK ÖLÜM  Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz gün meydana geldi. Deregümü Köyü'nde başkasına ait bir seraya giden 18 yaşındaki R.T. eve geri dönmeyince ailesi jandarmaya haber verdi. Her yerde aranan R.T. sabah saatlerinde hareketsiz bir halde serada bulundu. R.T'nin vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmazken, neden öldüğü ise otopsi raporunda belirlenecek. R.T'nin cenazesi ise dün Çukurköyünde toprağa verildi.  
DEREGÜMÜ'NDE ŞOK ÖLÜM

 Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz gün meydana geldi. Deregümü Köyü'nde başkasına ait bir seraya giden 18 yaşındaki R.T. eve geri dönmeyince ailesi jandarmaya haber verdi. Her yerde aranan R.T. sabah saatlerinde hareketsiz bir halde serada bulundu.

R.T'nin vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmazken, neden öldüğü ise otopsi raporunda belirlenecek. R.T'nin cenazesi ise dün Çukurköyünde toprağa verildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.