PTT PERSONEL ALACAK

YAŞAM 22.07.2015 - 15:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1847+ kez okundu.
 

PTT PERSONEL ALACAK

PTT personel alımı detayları açıklandı.  PTT Personel Memuralımında yeni dönem başladı. PTT 2015 personel alımı ve başvuru şartlarınıilgilendiren yönetmelik ile ilgili detayları haberimizin devamındabulabilirsiniz. ...22 Temmuz 2015 tarihinde Ptt A. Ş. Sözleşmeli Personel Alımıiçin ilan yayınladı. Başvurular 24 Temmuz 2015 tarihinde başlayıp, 30 Temmuz2015 tarihinde sona erecektir. PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun vediğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızınBakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve 28785 sayılı Resmi Gazete deyayımlanarak yürürlüğe giren "Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim ŞirketindeÇalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik"hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere ekli listede ili, ilçesi, unvanı,pozisyonu, adedi ve nitelikleri belirtilen pozisyonlara 2014 yılı KamuPersoneli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından; Mühendis (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Makine, Elektrikve İnşaat),Mimar,Avukat,Gişe ve Büro Görevlisi,Dağıtıcı,Tekniker(Bilgisayar,Elektrik, Makine, İklimlendirme-Soğutma ve İnşaat) unvanlı "İdari HizmetSözleşmeliPersonel"alınacaktır.
PTT personel alımı detayları açıklandı.

 PTT Personel Memuralımında yeni dönem başladı. PTT 2015 personel alımı ve başvuru şartlarınıilgilendiren yönetmelik ile ilgili detayları haberimizin devamındabulabilirsiniz. ...22 Temmuz 2015 tarihinde Ptt A. Ş. Sözleşmeli Personel Alımıiçin ilan yayınladı. Başvurular 24 Temmuz 2015 tarihinde başlayıp, 30 Temmuz2015 tarihinde sona erecektir.

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun vediğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızınBakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve 28785 sayılı Resmi Gazete deyayımlanarak yürürlüğe giren "Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim ŞirketindeÇalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik"hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere ekli listede ili, ilçesi, unvanı,pozisyonu, adedi ve nitelikleri belirtilen pozisyonlara 2014 yılı KamuPersoneli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından;

Mühendis (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Makine, Elektrikve İnşaat),Mimar,Avukat,Gişe ve Büro Görevlisi,Dağıtıcı,Tekniker(Bilgisayar,Elektrik, Makine, İklimlendirme-Soğutma ve İnşaat) unvanlı "İdari HizmetSözleşmeliPersonel"alınacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.