Organ Nakli Farkındalık Turnuvası

SPOR 05.11.2015 - 19:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1411+ kez okundu.
 

Organ Nakli Farkındalık Turnuvası

Hastanemiz tarafından her yıl yapılan halı saha turnuvası, bu yıl ‘Organ Nakli Farkındalık Turnuvası’ adı altında gerçekleştiriliyor. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası münasebetiyle, organ naklinin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen turnuvada her sene olduğu gibi bu sene de, hastane çalışanlarımızın oluşturduğu takımlar mücadele ediyor.  ‘Hayat Vermek Elinizde’, ‘Bir Bağış, Bir Hayat’, ‘Bir Hayatı Filizlendirmek Sizin Elinizde’, ‘Bağışlanan Her Organ Filizlenen Bir Hayattır’ sloganlarıyla organ bağışına davette bulunan hastanemiz idaresi, aynı zamanda çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve motivasyonu da amaçlıyor. Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle tüm halkımızın organ bağışı kampanyalarına katılımlarını gönülden desteklemekteyiz” dedi Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ise, yaptığı konuşmada tüm vatandaşları organ nakli kampanyalarına destek olmaya davet ettiğini belirtirken, “Hastane olarak çalışanlarımızın motivasyonunu sağlamak, birlik beraberliği pekiştirmek amaçlı düzenlediğimiz etkinlikler arasında bulunan turnuvamızı bu sene ‘Organ Nakli Farkındalık Turnuvası’ adı altında gerçekleştiriyoruz. Bir bağış, bir hayat kurtarır. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi. 

Hastanemiz tarafından her yıl yapılan halı saha turnuvası, bu yıl ‘Organ Nakli Farkındalık Turnuvası’ adı altında gerçekleştiriliyor.
3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası münasebetiyle, organ naklinin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen turnuvada her sene olduğu gibi bu sene de, hastane çalışanlarımızın oluşturduğu takımlar mücadele ediyor. 
‘Hayat Vermek Elinizde’, ‘Bir Bağış, Bir Hayat’, ‘Bir Hayatı Filizlendirmek Sizin Elinizde’, ‘Bağışlanan Her Organ Filizlenen Bir Hayattır’ sloganlarıyla organ bağışına davette bulunan hastanemiz idaresi, aynı zamanda çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve motivasyonu da amaçlıyor.
Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle tüm halkımızın organ bağışı kampanyalarına katılımlarını gönülden desteklemekteyiz” dedi
Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ise, yaptığı konuşmada tüm vatandaşları organ nakli kampanyalarına destek olmaya davet ettiğini belirtirken, “Hastane olarak çalışanlarımızın motivasyonunu sağlamak, birlik beraberliği pekiştirmek amaçlı düzenlediğimiz etkinlikler arasında bulunan turnuvamızı bu sene ‘Organ Nakli Farkındalık Turnuvası’ adı altında gerçekleştiriyoruz. Bir bağış, bir hayat kurtarır. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.