O KAZADA İSİMLER BELLİ OLDU

GÜNDEM 15.08.2015 - 18:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1404+ kez okundu.
 

O KAZADA İSİMLER BELLİ OLDU

Isparta Fatih Mahallesi'nde otomobilin yolda yürüyen yayalara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazada ölenlerin isimleri belli oldu. Kazada sürücü Baki Köse ve çarptığı Nuran Yılmaz (21), Nurcan Yılmaz (32) olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aynur Tunç (25) ve 5 yaşındaki Mustafa Tunç tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Isparta Fatih Mahallesi'nde otomobilin yolda yürüyen yayalara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazada ölenlerin isimleri belli oldu.

Kazada sürücü Baki Köse ve çarptığı Nuran Yılmaz (21), Nurcan Yılmaz (32) olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aynur Tunç (25) ve 5 yaşındaki Mustafa Tunç tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.