MİLLETVEKİLİ CESUR GÖKMENOĞLU İÇİN DESTEK TURUNDA

GÜNDEM 15.01.2019 - 10:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2048+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ CESUR GÖKMENOĞLU İÇİN DESTEK TURUNDA

MİLLETVEKİLİ CESUR GÖKMENOĞLU İÇİN DESTEK TURUNDA
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkan adayları Gökmenoğlu’na destek amacıyla Isparta’ya geldi. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkan adayları Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na destek amacıyla Isparta’ya geldi. Cesur, partililerle yaptığı toplantıda, “Bunu da başaracağız arkadaşlar başaracağız. Biraz daha dayanın, iki buçuk ay kaldı, sizlere çok güzel istihdamlar sağlayacağız” dedi. Gökmenoğlu’nun halkın içinde biri olduğuna dikkat çeken Aylin Cesur, şöyle devam etti: “Gökmen başkanı size emanet ediyorum. O sizlerin kardeşi, abiniz, dostunuz. Siz onu çok iyi tanıyorsunuz, ailesiyle, eşiyle, pırıl pırıl, sizlerin sorunlarını bilen biri olarak burada Isparta’ya güzel iyi bir belediye başkanı olsun istedik. Dürüstlüğüyle, problemlere bakış açısıyla ve demokrat kişiliğiyle Gökmen başkanla huzurunuzdayız.” HAK ARAMAK SUÇ OLDU Hak aramanın, hakkı sadece dile getirmenin bile suç olduğun bir süreçten ve dönemden geçildiğini savunan Milletvekili Aylin Cesur, şunları söyledi: “Böyle bir dönemde eşinizle, çocuğunuzla, kadın ve erkek hiçbir şekilde Anayasa’yı çiğnemeden, kanunlara aykırı bir iş yapmadan son derece siyaset üstü bir şekilde ortak akılla, ortak vicdanla beraber hareket ediyorsunuz ve yasalar çerçevesinde son derece kendi davanızı son derece nazik ve zarif bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Bütün Türkiye’ye artık isminizle, yaptığınız işle ve isminizle alakalı isminizi Türkiye’ye tarihine yazdırdınız. Hak aramanın ne şekilde, ne kadar güzel yapabileceğini bu memlekette bunun örneğini verdiniz. O yüzden öncelikle hepiniz tebrik etmek istiyorum. İYİ Parti olarak sizin bu haklı davanızda sizlerin sözcünüz olmaya karar verdik ve destek olmaya karar verdik. Isparta halkı sizler teveccüh ettiniz, 26 günlük bir seçim kampanya sonucunda Biz Isparta’da 2. parti olduk ve 55 bin oy ile Türkiye’de birçok dayatmalara, birçok yasaklamalara, birçok engellere rağmen, işte bu bir avuç arkadaşımla beraber teşkilat ile beraber çıktığımız yolda sizler bizi Meclis’e gönderdiniz. Ben de oraya gittiğim günden beri Isparta halkına verdiğim sözleri, kendime verdiğim sözleri, aileme verdiğin sözleri tutmaya gayret ediyorum.” 
MİLLETVEKİLİ CESUR GÖKMENOĞLU İÇİN DESTEK TURUNDA

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkan adayları Gökmenoğlu’na destek amacıyla Isparta’ya geldi. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkan adayları Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na destek amacıyla Isparta’ya geldi. Cesur, partililerle yaptığı toplantıda, “Bunu da başaracağız arkadaşlar başaracağız. Biraz daha dayanın, iki buçuk ay kaldı, sizlere çok güzel istihdamlar sağlayacağız” dedi. Gökmenoğlu’nun halkın içinde biri olduğuna dikkat çeken Aylin Cesur, şöyle devam etti: “Gökmen başkanı size emanet ediyorum. O sizlerin kardeşi, abiniz, dostunuz. Siz onu çok iyi tanıyorsunuz, ailesiyle, eşiyle, pırıl pırıl, sizlerin sorunlarını bilen biri olarak burada Isparta’ya güzel iyi bir belediye başkanı olsun istedik. Dürüstlüğüyle, problemlere bakış açısıyla ve demokrat kişiliğiyle Gökmen başkanla huzurunuzdayız.”

HAK ARAMAK SUÇ OLDU

Hak aramanın, hakkı sadece dile getirmenin bile suç olduğun bir süreçten ve dönemden geçildiğini savunan Milletvekili Aylin Cesur, şunları söyledi: “Böyle bir dönemde eşinizle, çocuğunuzla, kadın ve erkek hiçbir şekilde Anayasa’yı çiğnemeden, kanunlara aykırı bir iş yapmadan son derece siyaset üstü bir şekilde ortak akılla, ortak vicdanla beraber hareket ediyorsunuz ve yasalar çerçevesinde son derece kendi davanızı son derece nazik ve zarif bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Bütün Türkiye’ye artık isminizle, yaptığınız işle ve isminizle alakalı isminizi Türkiye’ye tarihine yazdırdınız. Hak aramanın ne şekilde, ne kadar güzel yapabileceğini bu memlekette bunun örneğini verdiniz. O yüzden öncelikle hepiniz tebrik etmek istiyorum. İYİ Parti olarak sizin bu haklı davanızda sizlerin sözcünüz olmaya karar verdik ve destek olmaya karar verdik. Isparta halkı sizler teveccüh ettiniz, 26 günlük bir seçim kampanya sonucunda Biz Isparta’da 2. parti olduk ve 55 bin oy ile Türkiye’de birçok dayatmalara, birçok yasaklamalara, birçok engellere rağmen, işte bu bir avuç arkadaşımla beraber teşkilat ile beraber çıktığımız yolda sizler bizi Meclis’e gönderdiniz. Ben de oraya gittiğim günden beri Isparta halkına verdiğim sözleri, kendime verdiğim sözleri, aileme verdiğin sözleri tutmaya gayret ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.