MHP Lİ BELEDİYEYE ŞEHİT TEPKİSİ

GÜNDEM 30.09.2015 - 11:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1811+ kez okundu.
 

MHP Lİ BELEDİYEYE ŞEHİT TEPKİSİ

Kemer Belediye Başkanı Gül, Dağlıca şehidinin isminin verildiği parkta alkol satışını engellemeyince aile, şehidin isminin parktan kaldırılması için yargıya başvurma kararı aldı
Kemer Belediye Başkanı Gül, Dağlıca şehidinin isminin verildiği parkta alkol satışını engellemeyince aile, şehidin isminin parktan kaldırılması için yargıya başvurma kararı aldı Antalya Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül, geçtiğimiz ay hain bir saldırı sonucu şehit olan Barış Akkabak’ın ailesine Antalya’nın Serik ilçesinde ev yaptırmak için girişimde bulundu, başarılı olamadı. Aynı Gül’ün, 2007’de Dağlıca saldırısında şehit düşen Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal’ın isminin verildiği Kemer’deki parkta, göreve geldiği 2009 yılından bu yana şehidin ailesinden gelen tüm tepkilere rağmen içki satışına izin verdiği, eleştirilere ve taleplere kulak tıkadığı iddia edildi. Başarılı olamadılar Kasım 2007’de AK Partili belediye yönetimi döneminde parka, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Parkı adı verildi. Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 2009 yılında belediye başkanı seçilen Mustafa Gül’ün görevi devralmasının ardından parkta alkol satılan bir büfenin açılmasına ise şehit yakınları tepki gösterdi. Şehidin ikiz kardeşi Ispartada yaşayan Celalettin Gürdal, kardeşinin adının yazılı olduğu park ile ilgili birçok girişimde bulundu ancak başarılı olamadı. Aileden tepki Şehidin ailesinin, şehidin isminin verildiği parkta alkol satılmasının durdurulması yönündeki MHP genel merkezi, savcılığa suç duyurusu ve belediyeye başvuru girişimleri başarısız oldu.Başkan Gül’ün şehitlere olan saygısı ve bakış açısı ailenin tepkisini çekti. Şehidin ikiz kardeşi Ispartada yaşayan Celalettin Gürdal, “2009 yerel seçimlerinde göreve gelen MHP’li Mustafa Gül döneminde Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Parkı içerisine açılan büfede içki satışına müsaade edildi. İçki satışının başlamasıyla park sabahlara kadar sarhoşların uğrak yeri oldu. Gece geç saatlerde âlemcilerin dolduğu parkta çok sayıda içki tüketilmeye başlandı. Temizlik görevlileri sabah saatlerinde onlarca içki ve bira şişesi toplamak zorunda kalıyor” dedi. Bahçeli’ye seslendi Ispartada yaşayan Celalettin Gürdal, “Bu nasıl milliyetçilik. Kardeşimin isminin verildiği parkta içki satışının yapıldığı haberler sonrası defalarca Kemer’e geldim. Ya parktaki büfede yer alan içki tabelasının kaldırılmasını ya da büfenin başka bir yere taşınmasını istedim. Bu durum bizim için rezillikten başka bir şey değildir. Bu rezillik defalarca haber yapıldı. Mustafa Gül, şehit kardeşimin isminin yaşadığı bu parkta içki satışına izin vermeye devam ediyor” diye konuştu.  “Mustafa Gül’ün şehitlere olan saygısını kınıyorum. Buradan MHP İlçe Başkanı’na, İl Başkanı’na ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sesleniyorum. Çözüm istiyorum” diyen Gürdal, “Kardeşimin isminin verildiği parkta alkol satışı bir şekilde engellenmezse, aile olarak karar alacağız ve şehidimizin isminin bu parktan kaldırılması için yargı yollarına başvuracağız. Böylece şehit kardeşimin kemikleri sızlamaz” dedi. 
Kemer Belediye Başkanı Gül, Dağlıca şehidinin isminin verildiği parkta alkol satışını engellemeyince aile, şehidin isminin parktan kaldırılması için yargıya başvurma kararı aldı

Kemer Belediye Başkanı Gül, Dağlıca şehidinin isminin verildiği parkta alkol satışını engellemeyince aile, şehidin isminin parktan kaldırılması için yargıya başvurma kararı aldı

Antalya Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül, geçtiğimiz ay hain bir saldırı sonucu şehit olan Barış Akkabak’ın ailesine Antalya’nın Serik ilçesinde ev yaptırmak için girişimde bulundu, başarılı olamadı. Aynı Gül’ün, 2007’de Dağlıca saldırısında şehit düşen Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal’ın isminin verildiği Kemer’deki parkta, göreve geldiği 2009 yılından bu yana şehidin ailesinden gelen tüm tepkilere rağmen içki satışına izin verdiği, eleştirilere ve taleplere kulak tıkadığı iddia edildi.

Başarılı olamadılar

Kasım 2007’de AK Partili belediye yönetimi döneminde parka, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Parkı adı verildi. Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 2009 yılında belediye başkanı seçilen Mustafa Gül’ün görevi devralmasının ardından parkta alkol satılan bir büfenin açılmasına ise şehit yakınları tepki gösterdi. Şehidin ikiz kardeşi Ispartada yaşayan Celalettin Gürdal, kardeşinin adının yazılı olduğu park ile ilgili birçok girişimde bulundu ancak başarılı olamadı.

Aileden tepki

Şehidin ailesinin, şehidin isminin verildiği parkta alkol satılmasının durdurulması yönündeki MHP genel merkezi, savcılığa suç duyurusu ve belediyeye başvuru girişimleri başarısız oldu.Başkan Gül’ün şehitlere olan saygısı ve bakış açısı ailenin tepkisini çekti. Şehidin ikiz kardeşi Ispartada yaşayan Celalettin Gürdal, “2009 yerel seçimlerinde göreve gelen MHP’li Mustafa Gül döneminde Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Parkı içerisine açılan büfede içki satışına müsaade edildi. İçki satışının başlamasıyla park sabahlara kadar sarhoşların uğrak yeri oldu. Gece geç saatlerde âlemcilerin dolduğu parkta çok sayıda içki tüketilmeye başlandı. Temizlik görevlileri sabah saatlerinde onlarca içki ve bira şişesi toplamak zorunda kalıyor” dedi.

Bahçeli’ye seslendi

Ispartada yaşayan Celalettin Gürdal, “Bu nasıl milliyetçilik. Kardeşimin isminin verildiği parkta içki satışının yapıldığı haberler sonrası defalarca Kemer’e geldim. Ya parktaki büfede yer alan içki tabelasının kaldırılmasını ya da büfenin başka bir yere taşınmasını istedim. Bu durum bizim için rezillikten başka bir şey değildir. Bu rezillik defalarca haber yapıldı. Mustafa Gül, şehit kardeşimin isminin yaşadığı bu parkta içki satışına izin vermeye devam ediyor” diye konuştu.  “Mustafa Gül’ün şehitlere olan saygısını kınıyorum. Buradan MHP İlçe Başkanı’na, İl Başkanı’na ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sesleniyorum. Çözüm istiyorum” diyen Gürdal, “Kardeşimin isminin verildiği parkta alkol satışı bir şekilde engellenmezse, aile olarak karar alacağız ve şehidimizin isminin bu parktan kaldırılması için yargı yollarına başvuracağız. Böylece şehit kardeşimin kemikleri sızlamaz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.