KOMŞUDA FACİA GİBİ KAZA 14 YARALI 2 ÖLÜ

GÜNDEM 07.10.2015 - 19:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1433+ kez okundu.
 

KOMŞUDA FACİA GİBİ KAZA 14 YARALI 2 ÖLÜ

Burdur'un Tefenni ilçesinde, köyden vatandaşları ilçepazarına götüren yolcu minibüsü ile TIR çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 2kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı. Tefenni'nin Hasanpaşa köyünden ilçe pazarına alışverişevatandaşları götüren İbrahim Gençer yönetimindeki 17 FE 778 plakalı yolcuminibüsü, Tefenni-Antalya karayolu kavşağında sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 48UD 990 TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu minibüsü kavşakta yanyatarak sürüklendi. Kazada minibüste bulunan Ali Gençer ile Adile Aksoy olayyerinde hayatını kaybetti. Sürücü İbrahim Gençer ile yolcu olarak bulunanGülsüm Erol, Bayram Ali Erol, Mustafa Aksoy, Mustafa Özalp, Fatma Sungur, EmineArıtuluk, Durkadın Tosun, Mehmetali Tüzün, Gülsüm Özalp, Ramazan Sarıoğlu, AyşeAlp, Musa Sungur, Abdurrahman Ertunç olay yerine gelen ambulanslarla çeşitlihastanelere sek edildi.

Burdur'un Tefenni ilçesinde, köyden vatandaşları ilçepazarına götüren yolcu minibüsü ile TIR çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 2kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

Tefenni'nin Hasanpaşa köyünden ilçe pazarına alışverişevatandaşları götüren İbrahim Gençer yönetimindeki 17 FE 778 plakalı yolcuminibüsü, Tefenni-Antalya karayolu kavşağında sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 48UD 990 TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu minibüsü kavşakta yanyatarak sürüklendi. Kazada minibüste bulunan Ali Gençer ile Adile Aksoy olayyerinde hayatını kaybetti. Sürücü İbrahim Gençer ile yolcu olarak bulunanGülsüm Erol, Bayram Ali Erol, Mustafa Aksoy, Mustafa Özalp, Fatma Sungur, EmineArıtuluk, Durkadın Tosun, Mehmetali Tüzün, Gülsüm Özalp, Ramazan Sarıoğlu, AyşeAlp, Musa Sungur, Abdurrahman Ertunç olay yerine gelen ambulanslarla çeşitlihastanelere sek edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.