Karşılıklı Uzlaşma İçerisinde Çalışıyoruz

GÜNDEM 26.05.2016 - 00:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2036+ kez okundu.
 

Karşılıklı Uzlaşma İçerisinde Çalışıyoruz

S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ve yeni yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.
 Bir süre önce yapılan seçimler sonrasında güven tazeleyen SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ziyarette yaptığı konuşmada, kısa bir süre önce genel kurul yaptıklarını yeni yönetimi belirlediklerini söylerken, yeni yönetim kurulu üyeleriyle Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydetti. Yavuz, kooperatif olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, “Son olarak 32 adet daha yeni araç aldık. Bunların da açılışını Ramazan Bayramı’ndan sonra belediye başkanımızla birlikte yapacağız” dedi. Yavuz ayrıca 44 mahalleden maddi durumu iyi olmayan 44 çocuğu sünnet ettirme projelerinin de bulunduğunu aktarırken, “Belediye Başkanımıza bizlere bugüne kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Günaydın, “Seçilmelerinden dolayı kutluyorum. Geçmişte çok iyi çalışmalarımız oldu. Kooperatifimizin çalışmalarından memnunum. Bizim isteklerimizi süratle yaptılar, halkımızın memnuniyetini de kazandılar. Araçlarını yeniliyorlar. Çok güzel araçlar alındı. Körüklü araçlar ilave edildi. Her noktada karşılıklı uzlaşmayla çalışmalarımız oluyor. Bundan sonra da daha güzel çalışmalar ve hizmetler olacak. Yeni yönetimimizi kutluyorum. İnşallah her şey Isparta için olsun diyorum” şeklinde konuştu.
S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ve yeni yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

 Bir süre önce yapılan seçimler sonrasında güven tazeleyen SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ziyarette yaptığı konuşmada, kısa bir süre önce genel kurul yaptıklarını yeni yönetimi belirlediklerini söylerken, yeni yönetim kurulu üyeleriyle Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydetti. Yavuz, kooperatif olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, “Son olarak 32 adet daha yeni araç aldık. Bunların da açılışını Ramazan Bayramı’ndan sonra belediye başkanımızla birlikte yapacağız” dedi. Yavuz ayrıca 44 mahalleden maddi durumu iyi olmayan 44 çocuğu sünnet ettirme projelerinin de bulunduğunu aktarırken, “Belediye Başkanımıza bizlere bugüne kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Günaydın, “Seçilmelerinden dolayı kutluyorum. Geçmişte çok iyi çalışmalarımız oldu. Kooperatifimizin çalışmalarından memnunum. Bizim isteklerimizi süratle yaptılar, halkımızın memnuniyetini de kazandılar.

Araçlarını yeniliyorlar. Çok güzel araçlar alındı. Körüklü araçlar ilave edildi. Her noktada karşılıklı uzlaşmayla çalışmalarımız oluyor. Bundan sonra da daha güzel çalışmalar ve hizmetler olacak. Yeni yönetimimizi kutluyorum. İnşallah her şey Isparta için olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.