KILIÇ AİLESİNİN DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ

YAŞAM 27.01.2016 - 01:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3794+ kez okundu.
 

KILIÇ AİLESİNİN DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ

KILIÇ AİLESİNİN DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ
KILIÇ AİLESİNİN  DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ Isparta’nın tanınmış simalarından SDÜ’de görev yapan  Çevre Mühendisi Doç. Dr. Mehmet Kılıç ve Biyoloji Mühendisi Doç. Dr. Semra Kılıç çiftinin biricik oğulları İsmail Afşin, delikanlılığa ilk adımını attı. Kılıç ailesi, oğulları için Barida Otel’de görkemli ve unutulmayacak bir sünnet düğünü gerçekleştirdi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ailesinin, davet edildiği düğün merasimlerine katılarak Kılıç ailesinin bu özel günlerinde yanında oldu. Doç. Dr. Mehmet ve Semra Kılıç çiftinin biricik oğulları İsmail Afşin için düzenledikleri sünnet töreninde misafirleri kapıda karşıladı. Daha sonra davulcular eşliğinde salona gelen Kılıç ailesi alkışlarla kendilerine ayrılan bölüme geçtiler. YENİÇERİLER TAŞIDI Muhteşem sünnet düğününde delikanlılığa ilk adımını atmamın heyecanını yaşayan İsmail Afşin Kılıç, mehter marşı ve yeniçerilerin taşıdığı tahtla alkışlar eşliğinde salona girerek, davete katılanları adeta mest etti. Kılıç  ailesi, seçkin davetlileriyle tek tek ilgilenirken, davetliler de Kılıç ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Mehmet ve Semra Kılıç çifti gelen misafirlere hoşgeldiniz konuşması yaptı. dostluğun önemine vurgu yaparak, böyle mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.  Barida Otel’de düzenlenen merasime çok sayıda katılımın olduğu düğün töreninde misafirlere değişik menülerde yemek ve meşrubat, tatlı ikramı yapıldı. Sünnet olan küçük delikanlı için Barida Otelde gerçekleştirilen sünnet düğününe  Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Ailesi, SDÜ Genel Sekreter Yardımcısı Denizhan Ulusan, Nokta Gazetesi Sahibi İşadamı Mehmet Baş, Süleyman Demirel Üniverstesinde görev yapan Akademi personel, öğretim görevlileri, kentimizin sivil toplum örgütü temsilcileri, Kılıç ailesinin yakın dost ve akrabaları da aileyi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.  Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile sohbet esnasında ise halkın ihtiyaç duyduğu her yerde bulunmaktan ve gerekli desteği vermekten sevinç duyduklarını ifade etti. Başkan Günaydın açıklamasında, “Bizler halkımıza hizmet etmek ve ihtiyaç duydukları her vakit tüm imkânlarımızla yanlarında olmak için ne gerekirse yapıyoruz. Bu güne kadar hep bu anlayışla hizmet verdik. Vatandaşlarımızın düğün davetlerine de bu bilinçle katılıyor, mutluluk ve heyecanlarına ortak olmaktan büyük sevinç duyuyoruz” dedi. Bizde Nokta Gazetesi ve www.gul32.com isimli internet sitesi olarak,  Sünnet olan ve erkekliğe ilk adımı atan İsmail Afşin Kılıç kardeşimize geçmiş olsun diyor, Kılıç ailesine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.
KILIÇ AİLESİNİN DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ

KILIÇ AİLESİNİN  DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ
Isparta’nın tanınmış simalarından SDÜ’de görev yapan  Çevre Mühendisi Doç. Dr. Mehmet Kılıç ve Biyoloji Mühendisi Doç. Dr. Semra Kılıç çiftinin biricik oğulları İsmail Afşin, delikanlılığa ilk adımını attı. Kılıç ailesi, oğulları için Barida Otel’de görkemli ve unutulmayacak bir sünnet düğünü gerçekleştirdi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ailesinin, davet edildiği düğün merasimlerine katılarak Kılıç ailesinin bu özel günlerinde yanında oldu.

Doç. Dr. Mehmet ve Semra Kılıç çiftinin biricik oğulları İsmail Afşin için düzenledikleri sünnet töreninde misafirleri kapıda karşıladı. Daha sonra davulcular eşliğinde salona gelen Kılıç ailesi alkışlarla kendilerine ayrılan bölüme geçtiler.

YENİÇERİLER TAŞIDI
Muhteşem sünnet düğününde delikanlılığa ilk adımını atmamın heyecanını yaşayan İsmail Afşin Kılıç, mehter marşı ve yeniçerilerin taşıdığı tahtla alkışlar eşliğinde salona girerek, davete katılanları adeta mest etti. Kılıç  ailesi, seçkin davetlileriyle tek tek ilgilenirken, davetliler de Kılıç ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

Mehmet ve Semra Kılıç çifti gelen misafirlere hoşgeldiniz konuşması yaptı. dostluğun önemine vurgu yaparak, böyle mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. 
Barida Otel’de düzenlenen merasime çok sayıda katılımın olduğu düğün töreninde misafirlere değişik menülerde yemek ve meşrubat, tatlı ikramı yapıldı.
Sünnet olan küçük delikanlı için Barida Otelde gerçekleştirilen sünnet düğününe 
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Ailesi, SDÜ Genel Sekreter Yardımcısı Denizhan Ulusan, Nokta Gazetesi Sahibi İşadamı Mehmet Baş, Süleyman Demirel Üniverstesinde görev yapan Akademi personel, öğretim görevlileri, kentimizin sivil toplum örgütü temsilcileri, Kılıç ailesinin yakın dost ve akrabaları da aileyi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile sohbet esnasında ise halkın ihtiyaç duyduğu her yerde bulunmaktan ve gerekli desteği vermekten sevinç duyduklarını ifade etti. Başkan Günaydın açıklamasında, “Bizler halkımıza hizmet etmek ve ihtiyaç duydukları her vakit tüm imkânlarımızla yanlarında olmak için ne gerekirse yapıyoruz. Bu güne kadar hep bu anlayışla hizmet verdik. Vatandaşlarımızın düğün davetlerine de bu bilinçle katılıyor, mutluluk ve heyecanlarına ortak olmaktan büyük sevinç duyuyoruz” dedi.

Bizde Nokta Gazetesi ve www.gul32.com isimli internet sitesi olarak,  Sünnet olan ve erkekliğe ilk adımı atan İsmail Afşin Kılıç kardeşimize geçmiş olsun diyor, Kılıç ailesine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.