İŞTE TÜM RENKLER BURADA

22.11.2015 - 15:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2428+ kez okundu.
 

İŞTE TÜM RENKLER BURADA

Isparta Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla parklar, yılın dört mevsimi kent halkına hizmet veriyor. Sonbaharın son günlerini yaşadığımız bu günlerde dökülen yapraklar ve serinlemiş havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, şehrin stresinden kurtulmak için parklara koşuyor. Bitki örtüsü şehir stresinden uzaklaşma imkanı sunan Gökçay Mesireliği sınırları içerisinde binlerce bitki ve ağaç Isparta halkının ilgi odağı oluyor. Haftanın her günü aileleri ile birlikte parklara gelen vatandaşlar bir yandan şehrin stresinden uzaklaşırken, diğer yandan doğa ile iç içe bir zaman geçiriyorlar.                
Isparta Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla parklar, yılın dört mevsimi kent halkına hizmet veriyor.

Sonbaharın son günlerini yaşadığımız bu günlerde dökülen yapraklar ve serinlemiş havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, şehrin stresinden kurtulmak için parklara koşuyor. Bitki örtüsü şehir stresinden uzaklaşma imkanı sunan Gökçay Mesireliği sınırları içerisinde binlerce bitki ve ağaç Isparta halkının ilgi odağı oluyor. Haftanın her günü aileleri ile birlikte parklara gelen vatandaşlar bir yandan şehrin stresinden uzaklaşırken, diğer yandan doğa ile iç içe bir zaman geçiriyorlar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.