HELAL OLSUN KAYMAKAMA

GÜNDEM 24.07.2015 - 16:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1542+ kez okundu.
 

HELAL OLSUN KAYMAKAMA

YILLAR SONRA BEDRE PLAJI TEMİZLENDİ Eğirdir Kaymakamlığına 3 gün önce başlayan Abdullah AKDAŞ Göreve Başlar Başlamaz Yüz Karasını Ortadan Kaldırdı. Isparta Basını olarak yıllardır defalarca yazmamıza rağmen İl Özel İdaresi başta olmak üzere, Eğirdir Belediyesinin Başkanları ve hiçbir yetkili özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşımızın ziyaret ettiği Bedre Plajına gelerek geri dönüyorlardı. Pislikten  adeta görünmez hale gelen Bedre Plajı şimdi pırıl pırıl.  Bu kötü görüntüye duyarsız kalamayan Eğirdir'in yeni Kaymakamı Abdullah AKDAŞ  göreve başlar başlamaz  İlçenin yıllardır yüzkarası olan ve halkın tepkisine yol açan Bedre Plajını dün itibariyle verdiği ilk talimatla  Eğirdir Belediyesi, Barla Belediyesi ve Eğirdir Kaymakamlığı işbirliği ile  kendiside çalışmalara katılarak temizletti. Yeni Kaymakam Abdullah AKDAŞ’la Eğirdir’in başta Turizm olmak üzere bir çok konuda atılım yapması ve Eğirdir’in layık olduğu yere ulaşması bekleniyor.   Haberin Diğer Fotoğrafları  
YILLAR SONRA BEDRE PLAJI TEMİZLENDİ

Eğirdir Kaymakamlığına 3 gün önce başlayan Abdullah AKDAŞ Göreve Başlar Başlamaz Yüz Karasını Ortadan Kaldırdı.

Isparta Basını olarak yıllardır defalarca yazmamıza rağmen İl Özel İdaresi başta olmak üzere, Eğirdir Belediyesinin Başkanları ve hiçbir yetkili özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşımızın ziyaret ettiği Bedre Plajına gelerek geri dönüyorlardı. Pislikten  adeta görünmez hale gelen Bedre Plajı şimdi pırıl pırıl.

 Bu kötü görüntüye duyarsız kalamayan Eğirdir'in yeni Kaymakamı Abdullah AKDAŞ  göreve başlar başlamaz  İlçenin yıllardır yüzkarası olan ve halkın tepkisine yol açan Bedre Plajını dün itibariyle verdiği ilk talimatla  Eğirdir Belediyesi, Barla Belediyesi ve Eğirdir Kaymakamlığı işbirliği ile  kendiside çalışmalara katılarak temizletti.

Yeni Kaymakam Abdullah AKDAŞ’la Eğirdir’in başta Turizm olmak üzere bir çok konuda atılım yapması ve Eğirdir’in layık olduğu yere ulaşması bekleniyor.
 
Haberin Diğer Fotoğrafları
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.