Havuzlu satılık Genel ev

GÜNDEM 30.04.2015 - 00:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1667+ kez okundu.
 

Havuzlu satılık Genel ev

Dönemin Belediye Başkanı Hasan Balaman tarafından birçok radikal kararlar alınmış, Isparta şehirleşmede ciddi yol almıştı. Bu dönem merkezde bulunan ve vatandaşların sürekli tepkisini çeken birçok metruk yapının yanı sıra, adeta bir batakhane olan Isparta'nın yüz karası genel evi törenle yıkılmış, işletmeci ise Toki Akkent bölgesine taşınma kararı almıştı.    Ancak, Yeni Genel evi yapan işletmeci bir ayrıntıyı düşünemedi, Jandarma bölgesinde olan ve bu ruhsatı almasının mümkün olmadığı bu yer için yıllarca uğraşmasına rağmen bahçesine havuz dahi yaptırdığı genel eve işletme ruhsatı alamadı. İçine koyun ve keçi konulan genel ev şu sıralar satılığa çıkarılmış durumda..

Dönemin Belediye Başkanı Hasan Balaman tarafından birçok radikal kararlar alınmış, Isparta şehirleşmede ciddi yol almıştı. Bu dönem merkezde bulunan ve vatandaşların sürekli tepkisini çeken birçok metruk yapının yanı sıra, adeta bir batakhane olan Isparta'nın yüz karası genel evi törenle yıkılmış, işletmeci ise Toki Akkent bölgesine taşınma kararı almıştı.

  

Ancak, Yeni Genel evi yapan işletmeci bir ayrıntıyı düşünemedi, Jandarma bölgesinde olan ve bu ruhsatı almasının mümkün olmadığı bu yer için yıllarca uğraşmasına rağmen bahçesine havuz dahi yaptırdığı genel eve işletme ruhsatı alamadı. İçine koyun ve keçi konulan genel ev şu sıralar satılığa çıkarılmış durumda..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.