HIZIRBEY MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HİZMETE BAŞLADI

GÜNDEM 06.03.2019 - 10:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3291+ kez okundu.
 

HIZIRBEY MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HİZMETE BAŞLADI

HIZIRBEY MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HİZMETE BAŞLADI
HIZIRBEY MAHALLESİ  MUHTAR ADAYI  HİZMETE BAŞLADI   Hızırbey mahallesi muhtar adayı herhangi bir seçim vaadim yok DEDİ Muhtar adayı muhtar olmadan mahallesinde icraatlara başladı. Mahallesi adına web sitesi, sosyal medya sayfaları ve whatsapp hizmet hattı oluşturdu. 7/24 iletişim hattı. Neden Muhtar Adayısınız? Yaklaşık on yıldır hızırbey mahallesinde hizmet sunmaktayım. İşim gereği çoğu mahalle sakinleri ile diyalog halindeyim, mahallemizde yapılması gereken hizmetleri veya yetersiz gelen hizmetleri, müşterilerimiz ile istişare halindeyim. Bu sebeple mahallemize en iyi hizmeti verme noktasında yeterli bilgi ve tecrübeye sahibim. On yıl önce ticari hayatımda bir dönüm noktası olan Özköşem AVM’yi Hızırbey mahallesine açtım, sizlerin teveccühü sayesinde sektörde isminden söz ettiren bir marka oldum. Bu nedenle mahallemize olan vefa borcumu en iyi şekilde ödemek istiyorum. Mahalle sakinlerimize daha iyi ve kesintisiz hizmet sunmak adına; - Web sitesi - Sosyal medya hesapları - Whatsapp hizmet hattı oluşturdum. Muhtarlık adaylığım ve seçilecek olursam muhtarlık görevimde bu sistemi aktif olarak kullanacağım. Seçimlerde muhtarlık bana nasip olmaz ise yeni mahalle muhtarımıza bu sistemi devir edeceğim. Seçim Vaatleriniz Nedir? Herhangi bir seçim vaadim yok, zira muhtarlık icra makamı değildir. Muhtarlık yerel yönetimler ile vatandaş arasında bir köprü makamıdır. Devletin ve yerel yönetimlerin mahallelere verdiği hizmetleri, mahalle sakinlerimize daha verimli ve daha sağlıklı ulaştırmak için elimden gayreti göstereceğim. Hayalim; Mahallemizin, Türkiye’nin en yaşanılabilir kenti seçilen Isparta’ mızın en yaşanılabilir mahallesi olması için mücadele edeceğim. Murat Dingil Kimdir? 20 Temmuz 1983 tarihinde Isparta' da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta' da tamamlamıştır. Doğup büyümüş olduğu Davraz mahallesinde 2006 yılında market açmış ve ticari hayatına başlamıştır. 2009 yılında Hızırbey mahallesi 155 cadde de halen işletmelerinden biri olan Özköşem AVM 'yi açmış ve hizmete devam etmektedir. Bu süre zarfında Köy Pazarı-Şarküteri ve Kasab’nı,  Binbirevler mahallesi sosyal tesislerinde Binbirgece Düğün ve Nişan Salonu'nu, Isparta'nın ilk online marketi olan ekmekcim.net 'i, eski sanayi mahallesi Ekmek Teknesi Fırını’nı, Isparta-Burdur toptan gıda pazarlama şirketi Şahin Gıda'yı, inşaat taahhüt ve gayrımenkul şirketi Karagöz İnşaat'ı ile ticari hayatına devam etmektedir. Ticari işletmelerinde 19 kişiye istihdam sağlamaktadır. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile sosyal sorumluluk projelerine katılmıştır. 2014 yılındaki yerel seçimlerde Hızırbey mahallesi muhtar azalığı görevini üstlenmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Murat Dingil orta derecede İngilizce bilmektedir.               . On yıldır hizmet vermekte olduğu Hızırbey Mahallesinin daha modern daha yaşanılabilir ve örnek bir mahalle olabilmesi için muhtar adayı olmuştur.   
HIZIRBEY MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HİZMETE BAŞLADI

HIZIRBEY MAHALLESİ  MUHTAR ADAYI  HİZMETE BAŞLADI

 

Hızırbey mahallesi muhtar adayı herhangi bir seçim vaadim yok DEDİ

Muhtar adayı muhtar olmadan mahallesinde icraatlara başladı. Mahallesi adına web sitesi, sosyal medya sayfaları ve whatsapp hizmet hattı oluşturdu. 7/24 iletişim hattı.

Neden Muhtar Adayısınız?

Yaklaşık on yıldır hızırbey mahallesinde hizmet sunmaktayım. İşim gereği çoğu mahalle sakinleri ile diyalog halindeyim, mahallemizde yapılması gereken hizmetleri veya yetersiz gelen hizmetleri, müşterilerimiz ile istişare halindeyim. Bu sebeple mahallemize en iyi hizmeti verme noktasında yeterli bilgi ve tecrübeye sahibim. On yıl önce ticari hayatımda bir dönüm noktası olan Özköşem AVM’yi Hızırbey mahallesine açtım, sizlerin teveccühü sayesinde sektörde isminden söz ettiren bir marka oldum. Bu nedenle mahallemize olan vefa borcumu en iyi şekilde ödemek istiyorum.

Mahalle sakinlerimize daha iyi ve kesintisiz hizmet sunmak adına;

- Web sitesi

- Sosyal medya hesapları

- Whatsapp hizmet hattı oluşturdum.

Muhtarlık adaylığım ve seçilecek olursam muhtarlık görevimde bu sistemi aktif olarak kullanacağım. Seçimlerde muhtarlık bana nasip olmaz ise yeni mahalle muhtarımıza bu sistemi devir edeceğim.

Seçim Vaatleriniz Nedir?

Herhangi bir seçim vaadim yok, zira muhtarlık icra makamı değildir. Muhtarlık yerel yönetimler ile vatandaş arasında bir köprü makamıdır. Devletin ve yerel yönetimlerin mahallelere verdiği hizmetleri, mahalle sakinlerimize daha verimli ve daha sağlıklı ulaştırmak için elimden gayreti göstereceğim.

Hayalim; Mahallemizin, Türkiye’nin en yaşanılabilir kenti seçilen Isparta’ mızın en yaşanılabilir mahallesi olması için mücadele edeceğim.

Murat Dingil Kimdir?

20 Temmuz 1983 tarihinde Isparta' da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta' da tamamlamıştır. Doğup büyümüş olduğu Davraz mahallesinde 2006 yılında market açmış ve ticari hayatına başlamıştır. 2009 yılında Hızırbey mahallesi 155 cadde de halen işletmelerinden biri olan Özköşem AVM 'yi açmış ve hizmete devam etmektedir. Bu süre zarfında Köy Pazarı-Şarküteri ve Kasab’nı,  Binbirevler mahallesi sosyal tesislerinde Binbirgece Düğün ve Nişan Salonu'nu, Isparta'nın ilk online marketi olan ekmekcim.net 'i, eski sanayi mahallesi Ekmek Teknesi Fırını’nı, Isparta-Burdur toptan gıda pazarlama şirketi Şahin Gıda'yı, inşaat taahhüt ve gayrımenkul şirketi Karagöz İnşaat'ı ile ticari hayatına devam etmektedir. Ticari işletmelerinde 19 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Çeşitli sivil toplum örgütleri ile sosyal sorumluluk projelerine katılmıştır. 2014 yılındaki yerel seçimlerde Hızırbey mahallesi muhtar azalığı görevini üstlenmiştir.

Evli ve iki çocuk babası olan Murat Dingil orta derecede İngilizce bilmektedir.               .

On yıldır hizmet vermekte olduğu Hızırbey Mahallesinin daha modern daha yaşanılabilir ve örnek bir mahalle olabilmesi için muhtar adayı olmuştur.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.