H.K. Evrak Alırken Yakalandı

21.05.2015 - 11:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2414+ kez okundu.
 

H.K. Evrak Alırken Yakalandı

Daha önce Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bilgi işlem daire başkanlığı görevini yürütürken Önceki Rektör Hasan İbicioğlu tarafından görevinden alınan H.K., bugün S.D.Ü Biomedikal Bölümü'nden, birim ile resmi bir ilişkisi olmamasına rağmen kendisine ait aracına koli taşırken tesbit edilerek alındı. İddiaya göre ise o evraklarda suç unsuru belgelerin olduğu öğrenildi. H. K., evrakları aracına taşırken polisler tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili üniversite yönetimi henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

Daha önce Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bilgi işlem daire başkanlığı görevini yürütürken Önceki Rektör Hasan İbicioğlu tarafından görevinden alınan H.K., bugün S.D.Ü Biomedikal Bölümü'nden, birim ile resmi bir ilişkisi olmamasına rağmen kendisine ait aracına koli taşırken tesbit edilerek alındı.

İddiaya göre ise o evraklarda suç unsuru belgelerin olduğu öğrenildi.

H. K., evrakları aracına taşırken polisler tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili üniversite yönetimi henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.