Günde 300 fakire iftar veriyor

GÜNDEM 09.06.2016 - 10:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2453+ kez okundu.
 

Günde 300 fakire iftar veriyor

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte El Ele Derneği, her gün 300 kişiye iftar yemeği veriyor. Dernek Başkanı Canan Aydın; “İftarımız Ramazan ayı boyunca devam edecektir. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iş halkımıza bir gönül hizmetidir” dedi.
Söz konusu iftar yemeklerinin Gül Köşkü'nün avlusunda gerçekleştirildiğini ifade eden Isparta El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın, tüm fakir, fukara vatandaşları düzenledikleri iftar yemeklerine davet etti. Başkan Aydın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi dinimizce son derece önemli olan bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayı birlik beraberliği simgelemektedir. Isparta’daki en büyük sorun bireysellik. İnsanları bir araya getirmek çok zor. Bunun anlamı vatanseverlik ise bütün insanların bazı konularda el ele tutuşması lazım. Isparta için bir şeyler yapmaya çalışan çok insan var, ama bir yere kadar gelinebiliyor ve daha sonrasında yarıda kalıyor. Ben yaşadığım şehre yardımda bulunmaya çalışıyorum. Ne siyasette ne de başka bir platformda yükselme gayesi gütmüyorum. Ramazan ayı boyunca haftada pazar günleri hariç 6 gün iftar yemeği veriyoruz. İftarlarımız Gül Köşkü'nün avlusunda olmaktadır. Fakir, fukara gelsin iftarını burada açsın. Maddi durumu iyi olmayan tüm vatandaşlarımızı iftarımıza bekliyoruz” dedi. 
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte El Ele Derneği, her gün 300 kişiye iftar yemeği veriyor. Dernek Başkanı Canan Aydın; “İftarımız Ramazan ayı boyunca devam edecektir. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iş halkımıza bir gönül hizmetidir” dedi.

Söz konusu iftar yemeklerinin Gül Köşkü'nün avlusunda gerçekleştirildiğini ifade eden Isparta El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın, tüm fakir, fukara vatandaşları düzenledikleri iftar yemeklerine davet etti.

Başkan Aydın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi dinimizce son derece önemli olan bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayı birlik beraberliği simgelemektedir. Isparta’daki en büyük sorun bireysellik. İnsanları bir araya getirmek çok zor. Bunun anlamı vatanseverlik ise bütün insanların bazı konularda el ele tutuşması lazım. Isparta için bir şeyler yapmaya çalışan çok insan var, ama bir yere kadar gelinebiliyor ve daha sonrasında yarıda kalıyor. Ben yaşadığım şehre yardımda bulunmaya çalışıyorum. Ne siyasette ne de başka bir platformda yükselme gayesi gütmüyorum. Ramazan ayı boyunca haftada pazar günleri hariç 6 gün iftar yemeği veriyoruz. İftarlarımız Gül Köşkü'nün avlusunda olmaktadır. Fakir, fukara gelsin iftarını burada açsın. Maddi durumu iyi olmayan tüm vatandaşlarımızı iftarımıza bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.