Genç Muhtarın Babası Vefat etti

GÜNDEM 04.07.2015 - 17:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3676+ kez okundu.
 

Genç Muhtarın Babası Vefat etti

Yalvaç ilçesine bağlı Altıkapı köyü Muhtarı Bahadır Şevket Kaynak'ın babası Tevfik Kaynak önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatini kaybetti.  Kaynak köy kabiristanlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Kaynak'ın cenaze namazına kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Merhuma Allah'tan rahmet ve mağfiret yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.  

Yalvaç ilçesine bağlı Altıkapı köyü Muhtarı Bahadır Şevket Kaynak'ın babası Tevfik Kaynak önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. 

Kaynak köy kabiristanlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Kaynak'ın cenaze namazına kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Merhuma Allah'tan rahmet ve mağfiret yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.