Fenerbahçe (FB) (GS) Galatasaray derbi

SPOR 25.10.2015 - 17:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1797+ kez okundu.
 

Fenerbahçe (FB) (GS) Galatasaray derbi

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçı için nefesler tutuldu. Fırat Aydınus'un yöneteceği Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı bugün LİG TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.  Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta? Fenerbahçe Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele LİG TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak Hamzaoğlu'ndan 2 sürpriz... Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sakatlıkları geçen Denayer ve Burak Yılmaz'ı yedek kulübesinde oturturken, Sabri ve Umut'a şans vererek büyük bir sürprize imza attı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Ajax maçının kadrosunu bozmadı ve ileri uçta yine Van Persie'ye görev verdi.  İşte ilk 11'ler: FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Ba, Kjaer, Caner, Souza, Mehmet Topal, Nani, Markovic, Diego, Van Persie GALATASARAY: Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Carole, Selçuk, Bilal, Podolski, Sneijder, Yasin, Umut

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçı için nefesler tutuldu. Fırat Aydınus'un yöneteceği Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı bugün LİG TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta?
Fenerbahçe Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele LİG TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

Hamzaoğlu'ndan 2 sürpriz...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sakatlıkları geçen Denayer ve Burak Yılmaz'ı yedek kulübesinde oturturken, Sabri ve Umut'a şans vererek büyük bir sürprize imza attı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Ajax maçının kadrosunu bozmadı ve ileri uçta yine Van Persie'ye görev verdi. 

İşte ilk 11'ler:

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Ba, Kjaer, Caner, Souza, Mehmet Topal, Nani, Markovic, Diego, Van Persie

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Carole, Selçuk, Bilal, Podolski, Sneijder, Yasin, Umut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.