ERKAN MUMCUDAN BİR MESAJ VAR

21.11.2015 - 22:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2674+ kez okundu.
 

ERKAN MUMCUDAN BİR MESAJ VAR

Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Hemşerimiz Erkan Mumcudan sevenlerine bir mesaj var.   Sevgili Dostlar! Bildiginiz gibi facebookta ve diger sosyal medyada adima acilmis bircok hesap vardi.Bu hesaplar benim bilgim disinda acilmisti ve tanimadigim insanlar tarafindan yonetilmekteydi. Ne yazik ki bu insanlar benim agzimdan bu hesaplar uzerinden beyanlarda bulunuyorlardi.Bu hesaplarin bazilari hala acik. Hem sosyal medya yoneticilerine, hem de yargi makamlarina basvurarak bu uygulamalarin durdurulmalarini talep ettim. Ancak sosyal alemde bildigimiz hukuk mekanizmalari islemiyor.Bazi arkadaslarim bu sorundan kurtulmanin tek caresinin kendi gercek hesabimi acmak olacagini, ancak bu yolla benim ile iliskisi olmayan hesaplarin yarattigi sorunlardan kurtulabilecegimi ogutlediler. Ziyeret ettiginiz bu sayfa,yukarda anlattigim nedenlerle acilmistir. Ama simdi yeni bir sorunumuz var.O da bu sayfayi yonetmek. Yakin bir zamanda sosyal medya profesyonellerinden yardim alarak bununla basa cikabilmeyi umuyorum. O vakte kadar gercekten ne oldugu hakkinda pek az bilgi sahibi oldugum bu mecrada sadece bu duyuru ile yer alacagim. Daha aktif bir iletisim bekleyen arkadaslarimdan ozur diliyorum. Cunku nasil yapilacagini bilmedigim gibi , ne yazik ki bu ise ayaricak yeterli zamanimda yok. Ayni durum twitter hesaplari acisindan da gecerli. Twitterda da bir hesap actik. @ErkanMumcu63 (Erkan Mumcu ) orada da aktif sayilmam. Ama Twitter in bana daha kolay geldigini soylemeliyim. Son soz olarak; ilgi gosteren arkadaslara tesekkurlerimle birlikte sevgi ve saygilarimi sunuyorum.Nasil yapilacagini ogrenir ogrenmez daha nitelikli paylasimlarla sizlerle bulusabilmek dilegi ile tum dostlarimi selamliyorum. Erkan Mumcu

Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Hemşerimiz Erkan Mumcudan sevenlerine bir mesaj var.

 

Sevgili Dostlar!
Bildiginiz gibi facebookta ve diger sosyal medyada adima acilmis bircok hesap vardi.Bu hesaplar benim bilgim disinda acilmisti ve tanimadigim insanlar tarafindan yonetilmekteydi. Ne yazik ki bu insanlar benim agzimdan bu hesaplar uzerinden beyanlarda bulunuyorlardi.Bu hesaplarin bazilari hala acik. Hem sosyal medya yoneticilerine, hem de yargi makamlarina basvurarak bu uygulamalarin durdurulmalarini talep ettim. Ancak sosyal alemde bildigimiz hukuk mekanizmalari islemiyor.Bazi arkadaslarim bu sorundan kurtulmanin tek caresinin kendi gercek hesabimi acmak olacagini, ancak bu yolla benim ile iliskisi olmayan hesaplarin yarattigi sorunlardan kurtulabilecegimi ogutlediler.
Ziyeret ettiginiz bu sayfa,yukarda anlattigim nedenlerle acilmistir. Ama simdi yeni bir sorunumuz var.O da bu sayfayi yonetmek. Yakin bir zamanda sosyal medya profesyonellerinden yardim alarak bununla basa cikabilmeyi umuyorum. O vakte kadar gercekten ne oldugu hakkinda pek az bilgi sahibi oldugum bu mecrada sadece bu duyuru ile yer alacagim. Daha aktif bir iletisim bekleyen arkadaslarimdan ozur diliyorum. Cunku nasil yapilacagini bilmedigim gibi , ne yazik ki bu ise ayaricak yeterli zamanimda yok. Ayni durum twitter hesaplari acisindan da gecerli. Twitterda da bir hesap actik. @ErkanMumcu63 (Erkan Mumcu ) orada da aktif sayilmam. Ama Twitter in bana daha kolay geldigini soylemeliyim.
Son soz olarak; ilgi gosteren arkadaslara tesekkurlerimle birlikte sevgi ve saygilarimi sunuyorum.Nasil yapilacagini ogrenir ogrenmez daha nitelikli paylasimlarla sizlerle bulusabilmek dilegi ile tum dostlarimi selamliyorum. Erkan Mumcu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.