Dış hat yolcu trafiği daha fazla...

05.07.2015 - 00:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1935+ kez okundu.
 

Dış hat yolcu trafiği daha fazla...

Dış hat yolcu trafiği iç hatın iki katı. Dış hat trafiği daha fazla olabilir ancak, yurt dışından Isparta'ya gelecek bir çok yolcu daimi gümrük hizmetleri olan hava limanlarını tercih ediyor.   Isparta Süleyman Demirel Havalimanı, yurt içi ve yurt dışı yolcu trafiğinde artış söz konusu. Her gün Isparta-İstanbul karşılıklı seferlerinin yapıldığı Süleyman Demirel Havalimanı'nda dış hatlar yolcu trafiği iç hat yolcu trafiğinin iki katı.  Ancak, yurt dışından Isparta'ya gelecek bir çok yolcu daimi gümrük hizmetleri olan limanları tercih ediyor. Yurt dışından Isparta'ya doğrudan bilet alan kişi, daimi gümrük hizmeti olmadığı için İstanbul'da bavul beklemek, gümrük işlemlerini yaptırmak zorunda kalıyor. Daimi gümrük hizmeti olan limanlarda ise yolcular yükünü almak ve gümrük işlemlerini beklemek zorunda kalmadan transit geçiş yapabiliyor.
Dış hat yolcu trafiği iç hatın iki katı. Dış hat trafiği daha fazla olabilir ancak, yurt dışından Isparta'ya gelecek bir çok yolcu daimi gümrük hizmetleri olan hava limanlarını tercih ediyor.
 
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı, yurt içi ve yurt dışı yolcu trafiğinde artış söz konusu. Her gün Isparta-İstanbul karşılıklı seferlerinin yapıldığı Süleyman Demirel Havalimanı'nda dış hatlar yolcu trafiği iç hat yolcu trafiğinin iki katı.  Ancak, yurt dışından Isparta'ya gelecek bir çok yolcu daimi gümrük hizmetleri olan limanları tercih ediyor. Yurt dışından Isparta'ya doğrudan bilet alan kişi, daimi gümrük hizmeti olmadığı için İstanbul'da bavul beklemek, gümrük işlemlerini yaptırmak zorunda kalıyor. Daimi gümrük hizmeti olan limanlarda ise yolcular yükünü almak ve gümrük işlemlerini beklemek zorunda kalmadan transit geçiş yapabiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.