ÇÜNÜRDE MUHTEŞEM HALI SAHA VE CAFE PARK AÇILDI

GÜNDEM 12.08.2015 - 17:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2885+ kez okundu.
 

ÇÜNÜRDE MUHTEŞEM HALI SAHA VE CAFE PARK AÇILDI

Ailenizle birlikte sakin ve huzurlu bir şekilde eğlenceli güzel bir gün geçirebilmek sizin elinizde. Isparta'nın eşsiz doğasıyla iç içe, huzur dolu ve mutlu zamanların değişmez adresi, Çünür Cafe Park, Sıcak ve soğuk içecekler, zengin menü içeriği ile Isparta halkının hizmetinde. Çünür Polis karakolu arksı Sağlık Ocağı yanında bulunan Çünür Aile Çay Bahçesi ve Halı Saha spor kompleksi hizmete açıldı. Isparta'nın en nezih mekanlarından biri olan Çünür Aile Çay bahçesinin ve aynı işletmeye ait halı saha hizmete açıldı. Çünür Mevkiinde hizmete giren aile çay bahçesinde her gün canlı müzik eşliğinde ailelere doyumsuz bir eğlence ve zaman geçirme imkanı sunuyor. İşletmeci Mehmet İlter, ailelerin rahat bir şekilde vakit geçirebileği bir parkı Isparta halkının hizmetine açtıklarını belirterek, “Soğuk-sıcak içecekler, Fast Food, soğuk tatlılar ve aparetif ürünler Çay bahçemizde mevcuttur. Teknolojik bakımdan dan da parkımız modern bir yapıya kavuşmuştur. hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Halı Saha'da Hizmete girdi Özellikle üniversiteli öğrencilerin sıklıkla kullandıkları alanların başında gelen halı sahanın da hizmete girdiğini söyleyen İşletmeci Mehmet İlter, Hizmette kalitenin önemine dikkat çekerek işletmede, maçların takip edilebileceği alan ve mini kafeterya alanı da bulunuyor. Duş alınabilecek banyoların ve soyunma odaları da bulunuyor. Çünür Halı saha, müşteri potansiyeli olan ve adından söz ettirecek halısahalardan birisi olmaya aday bir işletme olarak da ön plana çıkmakla birlikte, futbol keyfinin doyasıya yaşanacağı da bir yer. Geniş ve ferah ortamda futbol keyfi fırsatı veren mekan, hazır ve nazır bir şekilde Ispartalıları bekliyor. Biz de Express Gazetesi ekibi olarak yeni konsepti ile hizmet vermeye başlayan Çünür Halı saha sahiplerine bol kazançlar diler, mekanın kentin güzelleşmesi ve futbol anlamında güzel anıların paylaşıldığı bir yer olarak hizmet hayatına devam etmesini temenni ederiz. Rezervasyon Tel: 0532 576 42 51

Ailenizle birlikte sakin ve huzurlu bir şekilde eğlenceli güzel bir gün geçirebilmek sizin elinizde. Isparta'nın eşsiz doğasıyla iç içe, huzur dolu ve mutlu zamanların değişmez adresi, Çünür Cafe Park, Sıcak ve soğuk içecekler, zengin menü içeriği ile Isparta halkının hizmetinde.

Çünür Polis karakolu arksı Sağlık Ocağı yanında bulunan Çünür Aile Çay Bahçesi ve Halı Saha spor kompleksi hizmete açıldı.

Isparta'nın en nezih mekanlarından biri olan Çünür Aile Çay bahçesinin ve aynı işletmeye ait halı saha hizmete açıldı. Çünür Mevkiinde hizmete giren aile çay bahçesinde her gün canlı müzik eşliğinde ailelere doyumsuz bir eğlence ve zaman geçirme imkanı sunuyor. İşletmeci Mehmet İlter, ailelerin rahat bir şekilde vakit geçirebileği bir parkı Isparta halkının hizmetine açtıklarını belirterek, “Soğuk-sıcak içecekler, Fast Food, soğuk tatlılar ve aparetif ürünler Çay bahçemizde mevcuttur. Teknolojik bakımdan dan da parkımız modern bir yapıya kavuşmuştur. hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz.

Halı Saha'da Hizmete girdi

Özellikle üniversiteli öğrencilerin sıklıkla kullandıkları alanların başında gelen halı sahanın da hizmete girdiğini söyleyen İşletmeci Mehmet İlter, Hizmette kalitenin önemine dikkat çekerek işletmede, maçların takip edilebileceği alan ve mini kafeterya alanı da bulunuyor. Duş alınabilecek banyoların ve soyunma odaları da bulunuyor.

Çünür Halı saha, müşteri potansiyeli olan ve adından söz ettirecek halısahalardan birisi olmaya aday bir işletme olarak da ön plana çıkmakla birlikte, futbol keyfinin doyasıya yaşanacağı da bir yer. Geniş ve ferah ortamda futbol keyfi fırsatı veren mekan, hazır ve nazır bir şekilde Ispartalıları bekliyor.

Biz de Express Gazetesi ekibi olarak yeni konsepti ile hizmet vermeye başlayan Çünür Halı saha sahiplerine bol kazançlar diler, mekanın kentin güzelleşmesi ve futbol anlamında güzel anıların paylaşıldığı bir yer olarak hizmet hayatına devam etmesini temenni ederiz.

Rezervasyon Tel: 0532 576 42 51

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.