ÇAYBOYU YÜRÜYÜŞ YOLU KAUÇUK İLE KAPLANIYOR

YAŞAM 12.11.2015 - 14:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3022+ kez okundu.
 

ÇAYBOYU YÜRÜYÜŞ YOLU KAUÇUK İLE KAPLANIYOR

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında çocuk oyun alanlarının ardından Çayboyu’nda da yenileme çalışması devam ediyor. Bu kapsamda çocuk oyun alanlarının kauçuk zeminle kaplama çalışmaları gerçekleştirilirken, geçen günlerde beton dökümü tamamlanan Çayboyu’nda da yürüyüş yollarına kauçuk dökümü yapılıyor. Çayboyu’ndaki yürüyüş yolları genişletilirken, günün şartlarına daha da uygun hale getiriliyor ve ardından kauçuk döküm işleri sürüyor. Çayboyu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çayboyu yürüyüş yolu ile 21 çocuk oyun alanında toplam 4 bin metrekarelik alanının zemininin kauçuk ile kaplandığını söyledi. Toplam bin 500 metrekareden oluşacak Çayboyu yürüyüş yolu kauçuk kaplama işi ile birlikte Çayboyu’ndaki yürüyüş yolunun genişletildiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çayboyu’ndaki yürüyüş yollarımızı genişlettik ve zemini kauçuk ile kaplıyoruz. Böylece vatandaşlarımız burada daha sağlıklı yürüyüş yapabilecekler. Çayboyu’nda yenileme çalışmalarımız sürüyor. Köprülerimiz daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Çayboyu’nda yine peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çayboyu’nu insanlarımızın daha güzel bir ortamda yürüyüş yapabilmelerini ve daha güzel vakit geçirebilmeleri için yeniliyoruz. Çalışmalar oldukça iyi gidiyor. Şehrimizdeki sağlıklı yollarımızı daha da geliştireceğiz. Yapılan çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında çocuk oyun alanlarının ardından Çayboyu’nda da yenileme çalışması devam ediyor. Bu kapsamda çocuk oyun alanlarının kauçuk zeminle kaplama çalışmaları gerçekleştirilirken, geçen günlerde beton dökümü tamamlanan Çayboyu’nda da yürüyüş yollarına kauçuk dökümü yapılıyor. Çayboyu’ndaki yürüyüş yolları genişletilirken, günün şartlarına daha da uygun hale getiriliyor ve ardından kauçuk döküm işleri sürüyor.

Çayboyu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çayboyu yürüyüş yolu ile 21 çocuk oyun alanında toplam 4 bin metrekarelik alanının zemininin kauçuk ile kaplandığını söyledi.

Toplam bin 500 metrekareden oluşacak Çayboyu yürüyüş yolu kauçuk kaplama işi ile birlikte Çayboyu’ndaki yürüyüş yolunun genişletildiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çayboyu’ndaki yürüyüş yollarımızı genişlettik ve zemini kauçuk ile kaplıyoruz. Böylece vatandaşlarımız burada daha sağlıklı yürüyüş yapabilecekler. Çayboyu’nda yenileme çalışmalarımız sürüyor. Köprülerimiz daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Çayboyu’nda yine peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çayboyu’nu insanlarımızın daha güzel bir ortamda yürüyüş yapabilmelerini ve daha güzel vakit geçirebilmeleri için yeniliyoruz. Çalışmalar oldukça iyi gidiyor. Şehrimizdeki sağlıklı yollarımızı daha da geliştireceğiz. Yapılan çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.