BODRUM DEĞİL ISPARTA!

GÜNDEM 24.07.2015 - 14:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1634+ kez okundu.
 

BODRUM DEĞİL ISPARTA!

Yalvaç Belediyesi tarafından 2012 yılında inşa edilen Yüzme Havuzu hava sıcaklıklarının tavan yaptığı şu günlerde sıcaktan bunalanların imdadına yetişiyor. Tatile çıkamayan ailelerin havuz başı sefası yapma fırsatı buldukları tesiste hergün onlarca aileni
Belediyeden tesisi geçtiğimiz yıllarda kiralayan işletmeciİbrahim Çerçi, havuzda can güvenliği, hijyen gibi hususlara azami dikkatgösterdiklerini belirterek ‘Halkımız güvenle havuza girebilirler. Süreklidezenfekte edilen havuzumuzda bulaşıcı hastalıklara kapılma riski sıfırdır’diye konuştu. Havuzda can kurtarıcı belgeli eleman da olduğunu belirten Çerçi,‘Allah korusun bir aksilik durumunda anında müdahale edebilecek bir cankurtaranımız mevcut. Kendisi Antalya’da havuz görevlisi olarak uzun zamançalıştığı için bütün prosedürleri eksiksiz yerne getiriyor’ dedi. KİŞİ BAŞI 10 TL’YE GÜNBOYU EĞLENCE Çerçi, işletmede giriş ücreti olarak kişi başı 10 TLaldıklarını ve sınırsız süre tanıdıklarını belirtti. Yüzdükten sonraşezlonglarda dinlenmek ve güneşlenmek isteyenlere sıcak ve soğuk içecek serviside yapıldığını belirterek tüm Yalvaç halkını serinlemek ve eğlenmek üzereişletmeye davet etti.
Yalvaç Belediyesi tarafından 2012 yılında inşa edilen Yüzme Havuzu hava sıcaklıklarının tavan yaptığı şu günlerde sıcaktan bunalanların imdadına yetişiyor. Tatile çıkamayan ailelerin havuz başı sefası yapma fırsatı buldukları tesiste hergün onlarca aileni

Belediyeden tesisi geçtiğimiz yıllarda kiralayan işletmeciİbrahim Çerçi, havuzda can güvenliği, hijyen gibi hususlara azami dikkatgösterdiklerini belirterek ‘Halkımız güvenle havuza girebilirler. Süreklidezenfekte edilen havuzumuzda bulaşıcı hastalıklara kapılma riski sıfırdır’diye konuştu. Havuzda can kurtarıcı belgeli eleman da olduğunu belirten Çerçi,‘Allah korusun bir aksilik durumunda anında müdahale edebilecek bir cankurtaranımız mevcut. Kendisi Antalya’da havuz görevlisi olarak uzun zamançalıştığı için bütün prosedürleri eksiksiz yerne getiriyor’ dedi.
KİŞİ BAŞI 10 TL’YE GÜNBOYU EĞLENCE
Çerçi, işletmede giriş ücreti olarak kişi başı 10 TLaldıklarını ve sınırsız süre tanıdıklarını belirtti. Yüzdükten sonraşezlonglarda dinlenmek ve güneşlenmek isteyenlere sıcak ve soğuk içecek serviside yapıldığını belirterek tüm Yalvaç halkını serinlemek ve eğlenmek üzereişletmeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.