BÖCÜZADE SARIMSAK CAFE'DEN NEZİH BİR KIŞ BAHÇESİ

YAŞAM 04.11.2015 - 17:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2385+ kez okundu.
 

BÖCÜZADE SARIMSAK CAFE'DEN NEZİH BİR KIŞ BAHÇESİ

Böcüzade Sarımsak Cafe, kapalı Kış bahçesi faaliyete geçti. Isparta'nın en nezih ve güzel aile mekanlarından bir tanesi olan Böcüzade Sarımsak Cafe kış bahçesinde yenilenen yüzü ile sizlerin hizmetinde.   Sarımsak Cafe’de  güler yüzlü personeliyle en güzel hizmeti vermeye devam ediyor. Soğuk, sıcak bir şeyler içmek isteyenler için ideal bir mekân olan Böcüzade Sarımsak Cafe, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti de veriyor. Nezih bir ortamda konuklarını ağırlayan Sarımsak Cafe, şehrin gürültüsünden uzak, temiz hava almak isteyenlerin de tercih edebileceği bir mekân. 7’den 70’e herkese hitap eden Sarımsak Cafe’'de oyun alanında popüler oyunlardan tabu, monopoly, tavla gibi birçok eğlenceli oyunun oynanabilecek bir ortam sağlıyor.  OTOPARK SORUNU YOK Şehrin göbeğinde gürültüden uzak bir ortam sunan Sarımsak Cafe için otopark sorunu da yok. Rahatlıkla gelebileceğiniz Sarımsak Cafe   ŞEFFAF MUTFAK Öte yandan Böcüzade Sarımsak Cafe, mutfağını da konuklarına açıyor. Hijyene önem veren Sarımsak Cafe, mutfağı gezmek isteyen konuklarını da özel olarak gezdiriliyor.  TÜM ORGANİZASYONLARA AÇIK Böcüzade Sarımsak Cafe’ işletmecileri tüm özel gün etkinlikleri için açık olduğunu da belirterek, tüm Isparta halkını eşsiz bu mekana davet etti

Böcüzade Sarımsak Cafe, kapalı Kış bahçesi faaliyete geçti. Isparta'nın en nezih ve güzel aile mekanlarından bir tanesi olan Böcüzade Sarımsak Cafe kış bahçesinde yenilenen yüzü ile sizlerin hizmetinde. 

 Sarımsak Cafe’de  güler yüzlü personeliyle en güzel hizmeti vermeye devam ediyor. Soğuk, sıcak bir şeyler içmek isteyenler için ideal bir mekân olan Böcüzade Sarımsak Cafe, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti de veriyor.

Nezih bir ortamda konuklarını ağırlayan Sarımsak Cafe, şehrin gürültüsünden uzak, temiz hava almak isteyenlerin de tercih edebileceği bir mekân. 7’den 70’e herkese hitap eden Sarımsak Cafe’'de oyun alanında popüler oyunlardan tabu, monopoly, tavla gibi birçok eğlenceli oyunun oynanabilecek bir ortam sağlıyor. 
OTOPARK SORUNU YOK
Şehrin göbeğinde gürültüden uzak bir ortam sunan Sarımsak Cafe için otopark sorunu da yok. Rahatlıkla gelebileceğiniz Sarımsak Cafe
 
ŞEFFAF MUTFAK
Öte yandan Böcüzade Sarımsak Cafe, mutfağını da konuklarına açıyor. Hijyene önem veren Sarımsak Cafe, mutfağı gezmek isteyen konuklarını da özel olarak gezdiriliyor. 
TÜM ORGANİZASYONLARA AÇIK
Böcüzade Sarımsak Cafe’ işletmecileri tüm özel gün etkinlikleri için açık olduğunu da belirterek, tüm Isparta halkını eşsiz bu mekana davet etti
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.