BİZDEN GÜZEL BİR HABER VAR

YAŞAM 17.11.2015 - 02:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2358+ kez okundu.
 

BİZDEN GÜZEL BİR HABER VAR

DHA Muhabiri Ali Çevikbaş, Meryem Demirbaş ile hayatını birleştirdi. Rüya gibi bir düğün töreni ile dünya evine giren genç çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu… Doğan Haber Ajansı (DHA) Muhabiri ve Isparta Oluşum Gazetesi Sorumlu Müdürü Ali Çevikbaş hafta sonu düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile hayatını Meryem Demirbaş’la birleştirdi.  Ümmü – Ahmet Demirbaş çiftinin kızı Meryem ve Aynur – Yaşar Çevikbaş çiftinin oğlu DHA Isparta Muhabiri Ali Çevikbaş’ın düğün serüveni Cumartesi günü başladı.  Moda Park Düğün Salonu’nda Cumartesi akşamı gerçekleşen Kına Gecesi’nin ardından Pazar Günü Gelin Alma töreni yapıldı.  Yine Pazar akşamı Moda Park Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem baloda genç çiftleri aileleri, yakın dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı.  Basın camiasının da tam kadro hazır bulunduğu baloda genç çiftler dostlarıyla birlikte doyasıya eğlendi.  Biz de Meryem ve Ali’ye gul     32 ailesi olarak bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyoruz.

DHA Muhabiri Ali Çevikbaş, Meryem Demirbaş ile hayatını birleştirdi. Rüya gibi bir düğün töreni ile dünya evine giren genç çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu…

Doğan Haber Ajansı (DHA) Muhabiri ve Isparta Oluşum Gazetesi Sorumlu Müdürü Ali Çevikbaş hafta sonu düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile hayatını Meryem Demirbaş’la birleştirdi. 

Ümmü – Ahmet Demirbaş çiftinin kızı Meryem ve Aynur – Yaşar Çevikbaş çiftinin oğlu DHA Isparta Muhabiri Ali Çevikbaş’ın düğün serüveni Cumartesi günü başladı. 

Moda Park Düğün Salonu’nda Cumartesi akşamı gerçekleşen Kına Gecesi’nin ardından Pazar Günü Gelin Alma töreni yapıldı. 

Yine Pazar akşamı Moda Park Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem baloda genç çiftleri aileleri, yakın dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı. 

Basın camiasının da tam kadro hazır bulunduğu baloda genç çiftler dostlarıyla birlikte doyasıya eğlendi. 

Biz de Meryem ve Ali’ye gul

 

 

32 ailesi olarak bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.