Bilgiç, Bahaddin Şenol'a Teşekkür Etti..

GÜNDEM 09.10.2015 - 17:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1584+ kez okundu.
 

Bilgiç, Bahaddin Şenol'a Teşekkür Etti..

IYAŞ'a Isparta'ya hizmet teşekkürü             AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kurulu ile akşam yemeğinde biraraya geldi. Ülkenin durumu, 1 Kasım sonrası ekonomik durum öngörüsü ve AK Parti tarafından açıklanan ekonomik paketi işadamlarına anlatan Milletvekili Bilgiç, "IYAŞ Isparta için iyi bir örnektir. Çok ortaklı şirket yapıları yaşamalı, başarılı olmalı, güçlü olmalı. İşte o zaman bulunduğu şehire örnek olur ve yeni yeni çok ortaklı yapılar ortaya çıkar. IYAŞ yaşamalı, güçlenmeli ve desteklenmelidir. Bize düşen her konuda IYAŞ'ın emrindeyiz" diye konuştu.             IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol da AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 

IYAŞ'a Isparta'ya hizmet teşekkürü

            AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kurulu ile akşam yemeğinde biraraya geldi. Ülkenin durumu, 1 Kasım sonrası ekonomik durum öngörüsü ve AK Parti tarafından açıklanan ekonomik paketi işadamlarına anlatan Milletvekili Bilgiç, "IYAŞ Isparta için iyi bir örnektir. Çok ortaklı şirket yapıları yaşamalı, başarılı olmalı, güçlü olmalı. İşte o zaman bulunduğu şehire örnek olur ve yeni yeni çok ortaklı yapılar ortaya çıkar. IYAŞ yaşamalı, güçlenmeli ve desteklenmelidir. Bize düşen her konuda IYAŞ'ın emrindeyiz" diye konuştu.

            IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol da AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.