BİLGİ'TEN MÜJDE

GÜNDEM 07.10.2015 - 18:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1465+ kez okundu.
 

BİLGİ'TEN MÜJDE

Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl müdürlüğüne yapılan talebinyoğun olması nedeniyle, Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan BütçeKomisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Çalışma ve Sosyal GüvenlikBakanı Ahmet Erdem ile yaptığı görüşmesi neticesinde Isparta’da kamu kurumve  kuruluşlarında (TYP) Toplum YararınaProje kapsamında 1000 kişilik ek istidam Isparta’ya sağlandığı müjdesi geldi. Hükümetin gelir ve istihdam artırıcı projeleri kapsamında satın alma gücü düşük olanvatandaşlarımız için (TYP) Toplum Yararına Proje kapsamında Isparta’da ekim ayıiçerisinde 1400 kişi il merkezi ve ilçelerde kamu kurumlarında istidam edilmeyebaşladı. Bunun yanında yine (TYP) Toplum Yararına Proje kapsamındaIsparta Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılan 1400 kişinin 30 Eylül’desona eren  çalışma süresi ise, yaklaşanağaç dikme sezonu dolayısı ile, Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM PlanBütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Çalışma ve Sosyal GüvenlikBakanı Ahmet Erdem ile yaptığı görüşme neticesinde  bu projenin de  uzatılması sağlandı.

Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl müdürlüğüne yapılan talebinyoğun olması nedeniyle, Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan BütçeKomisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Çalışma ve Sosyal GüvenlikBakanı Ahmet Erdem ile yaptığı görüşmesi neticesinde Isparta’da kamu kurumve  kuruluşlarında (TYP) Toplum YararınaProje kapsamında 1000 kişilik ek istidam Isparta’ya sağlandığı müjdesi geldi.

Hükümetin gelir ve istihdam artırıcı projeleri kapsamında satın alma gücü düşük olanvatandaşlarımız için (TYP) Toplum Yararına Proje kapsamında Isparta’da ekim ayıiçerisinde 1400 kişi il merkezi ve ilçelerde kamu kurumlarında istidam edilmeyebaşladı.

Bunun yanında yine (TYP) Toplum Yararına Proje kapsamındaIsparta Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılan 1400 kişinin 30 Eylül’desona eren  çalışma süresi ise, yaklaşanağaç dikme sezonu dolayısı ile, Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM PlanBütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Çalışma ve Sosyal GüvenlikBakanı Ahmet Erdem ile yaptığı görüşme neticesinde  bu projenin de  uzatılması sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.