BAL GİBİ HİBE...

05.07.2015 - 12:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1919+ kez okundu.
 

BAL GİBİ HİBE...

Arıcılık Desteklemelerine müracaatlar başladı
Arıcılara, her yıl olduğu gibi bu yıl da arılı kovan başına destekleme ödemesi yapılacak. Desteklemelere müracaatlar 1 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Konu ile ilgili olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Isparta İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda; “Arıcılık kayıt sistemine (AKS) kayıtlı, en az 30, en fazla 1000 adet arılı kovana sahip yetiştirici/üretici örgütü üyesi arıcılara, her yıl olduğu gibi bu yılda arılı kovan başına destekleme ödemesi yapılacaktır. Destekleme ödemesinden yararlanacak arıcı, arılarının bulunduğu ilin, İl/İlçe Müdürlüğüne müracaatları 1 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olup bu müracaatların son başvuru tarihi 10 Temmuz 2015 tarihidir. Müracaatların şahsen veya üyesi olduğu yetiştirici/üretici örgütü aracılığı ile olması gerekmektedir. İl veya İlçe Müdürlüklerimize müracaat eden yerli arıcılarımızın desteklemeye esas kovan sayım ve kontrolleri 9 Ekim 2015 tarihine, gezginci arıcılarımızın desteklemeye esas kovan sayım ve kontrolleri ise 4 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecektir. Tüm halkımıza saygı ile duyurulur” denildi.
Arıcılık Desteklemelerine müracaatlar başladı

Arıcılara, her yıl olduğu gibi bu yıl da arılı kovan başına destekleme ödemesi yapılacak. Desteklemelere müracaatlar 1 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Konu ile ilgili olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Isparta İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda; “Arıcılık kayıt sistemine (AKS) kayıtlı, en az 30, en fazla 1000 adet arılı kovana sahip yetiştirici/üretici örgütü üyesi arıcılara, her yıl olduğu gibi bu yılda arılı kovan başına destekleme ödemesi yapılacaktır.

Destekleme ödemesinden yararlanacak arıcı, arılarının bulunduğu ilin, İl/İlçe Müdürlüğüne müracaatları 1 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olup bu müracaatların son başvuru tarihi 10 Temmuz 2015 tarihidir. Müracaatların şahsen veya üyesi olduğu yetiştirici/üretici örgütü aracılığı ile olması gerekmektedir.

İl veya İlçe Müdürlüklerimize müracaat eden yerli arıcılarımızın desteklemeye esas kovan sayım ve kontrolleri 9 Ekim 2015 tarihine, gezginci arıcılarımızın desteklemeye esas kovan sayım ve kontrolleri ise 4 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecektir. Tüm halkımıza saygı ile duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.