BAHÇELİ YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

GÜNDEM 29.07.2016 - 21:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3644+ kez okundu.
 

BAHÇELİ YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

BAHÇELİ YOLUNDA EMİN ADIMLARLA
ISPARTALI İş Adamı Hüseyin Uçman, kentin giriş ve çıkış noktalarına dev totemler yaptırarak, 15 Temmuz darbe girişiminden itibaren tepkisini gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek, her zaman yanında oldukları mesajını verdi.   Kentin bir çok farklı şehir içi-çıkışlarına dev totemler astıran ve geçen dönem MHP’den Milletvekili A. Adayı olan İş Adamı Hüseyin Uçman,MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yüksek sadakatini gösterdi. Darbe girişimi gecesinden itibaren, darbecilere sert çıkışlar yapan ve milletin önünde yeralan Devlet Bahçeli tüm kamuoyunun takdirini toplamıştı. MHP’li iş adamı Hüseyin Uçman ise, Bahçeli’nin bu duruşundan dolayı Isparta’da dev totemler yaptırarak şehrin giriş ve çıkışlarına astırdı. İş Adamı Uçman totemler yerlerine sabitleştirildikten sonra poz vererek şu açıklamayı yaptı. Uçman: “Dün olduğu gibi bugünde demokrasinin yanında yer alan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ahde vefamızı, adını Isparta’nın dört bir yanına asarak göstermiş bulunuyoruz. İhanet projelerine darbecilere karşı meydan bırakmayan Sayın Genel Başkanımız, türk siyasetinde ilkeli bir devlet adamı olarak müstesna bir kişiliktir. Bizde onun evladı olarak yanında yürüyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Büyük Türk milletinin lideri Devlet Bahçeli’dir” dedi. 
BAHÇELİ YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

ISPARTALI İş Adamı Hüseyin Uçman, kentin giriş ve çıkış noktalarına dev totemler yaptırarak, 15 Temmuz darbe girişiminden itibaren tepkisini gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek, her zaman yanında oldukları mesajını verdi.

 

Kentin bir çok farklı şehir içi-çıkışlarına dev totemler astıran ve geçen dönem MHP’den Milletvekili A. Adayı olan İş Adamı Hüseyin Uçman,MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yüksek sadakatini gösterdi. Darbe girişimi gecesinden itibaren, darbecilere sert çıkışlar yapan ve milletin önünde yeralan Devlet Bahçeli tüm kamuoyunun takdirini toplamıştı. MHP’li iş adamı Hüseyin Uçman ise, Bahçeli’nin bu duruşundan dolayı Isparta’da dev totemler yaptırarak şehrin giriş ve çıkışlarına astırdı.

İş Adamı Uçman totemler yerlerine sabitleştirildikten sonra poz vererek şu açıklamayı yaptı. Uçman: “Dün olduğu gibi bugünde demokrasinin yanında yer alan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ahde vefamızı, adını Isparta’nın dört bir yanına asarak göstermiş bulunuyoruz. İhanet projelerine darbecilere karşı meydan bırakmayan Sayın Genel Başkanımız, türk siyasetinde ilkeli bir devlet adamı olarak müstesna bir kişiliktir. Bizde onun evladı olarak yanında yürüyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Büyük Türk milletinin lideri Devlet Bahçeli’dir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.