Ankara'dan Suriye sınırına top ve füze bataryaları sevk edildi

GÜNDEM 05.07.2015 - 11:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1720+ kez okundu.
 

Ankara'dan Suriye sınırına top ve füze bataryaları sevk edildi

Ankara'nın Polatlı İlçesi'nden gönderilen top ve füze bataryalarının yer aldığı askeri konvoy, Suriye sınırındaki Kilis'e ulaştı. Ankara Füze ve Top Okulu'ndan gönderilen top ve füze bataryaları ile teçhizatın bulunduğu askeri konvoy, yoğun güvenlik önlemleri arasında Suriye sınırındaki Kilis'e ulaştı. Konvoyun, sınır hattındaki Elbeyli İlçesi ve Öncüpınar bölgesine konuşlandırılacağı öğrenildi.  
Ankara'nın Polatlı İlçesi'nden gönderilen top ve füze bataryalarının yer aldığı askeri konvoy, Suriye sınırındaki Kilis'e ulaştı.
Ankara Füze ve Top Okulu'ndan gönderilen top ve füze bataryaları ile teçhizatın bulunduğu askeri konvoy, yoğun güvenlik önlemleri arasında Suriye sınırındaki Kilis'e ulaştı. Konvoyun, sınır hattındaki Elbeyli İlçesi ve Öncüpınar bölgesine konuşlandırılacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.