AKDAŞ GELDİ HİZMET YAĞMURU BAŞLADI!

GÜNDEM 27.07.2015 - 18:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2140+ kez okundu.
 

AKDAŞ GELDİ HİZMET YAĞMURU BAŞLADI!

Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş'ın Eğirdir Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından Eğirdir'de hizmet yağmuru başladı.
Eğirdir Kaymakamı Adbullah Akdaş, hafta sonu Vali VahdettinÖzkan'ın ziyaret turlarına eşlik etti. Vali Özkan, Eğirdir'de incelemelerdebulunurken, Kaymakam Akdaş ise yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.   Kaymakam Akdaş'ın göreve başlaması ile birlikte Barla İçmeSuyu ve Kanalizasyon ihalesi yapıldı. 3 Milyon 699 TL'lik ihale Barla KırsalKalkınma ve Eylem Planı içinde yapıldı.   
Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş'ın Eğirdir Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından Eğirdir'de hizmet yağmuru başladı.

Eğirdir Kaymakamı Adbullah Akdaş, hafta sonu Vali VahdettinÖzkan'ın ziyaret turlarına eşlik etti. Vali Özkan, Eğirdir'de incelemelerdebulunurken, Kaymakam Akdaş ise yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  

Kaymakam Akdaş'ın göreve başlaması ile birlikte Barla İçmeSuyu ve Kanalizasyon ihalesi yapıldı. 3 Milyon 699 TL'lik ihale Barla KırsalKalkınma ve Eylem Planı içinde yapıldı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.