ISPARTA'YI ÇOK SEVDİLER

SPOR 27.07.2015 - 19:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2764+ kez okundu.
 

ISPARTA'YI ÇOK SEVDİLER

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kickboks Şampiyonası, devam ediyor.  22-30 Temmuz tarihleri arasında Işıkkent spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan şampiyonanın açılışı yapılırken, müsabakaların Point Fighting (Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler), Light Contact (Büyükler,Gençler ve Yıldızlar), Kick Light (Büyükler) branşlarında düzenleneceği bildirildi. Türkiye’nin dört bir yanından katılımın olduğu şampiyonada Isparta’nın, teknik ekip ve sporcularla birlikte 3 bin 500 kişiyi ağırladığı, şampiyona dolayısıyla Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve yönetim kurulu üyeleri de Isparta’ya geldiği belirtildi. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek,Türkiye Şampiyonası için tüm hazırlıkların yapıldığını ve ev sahipliklerini en iyi şekilde yapacaklarını bildirdi. Gevrek, “Bu tür organizasyonlar almaya devam edeceğiz. Tüm sporseverleri Işıkkent Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi. Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ali Gülsever ise şampiyonaya ilginin büyük olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’ya, yönetim kurulu üyelerine ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kickboks Şampiyonası, devam ediyor. 

22-30 Temmuz tarihleri arasında Işıkkent spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan şampiyonanın açılışı yapılırken, müsabakaların Point Fighting (Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler), Light Contact (Büyükler,Gençler ve Yıldızlar), Kick Light (Büyükler) branşlarında düzenleneceği bildirildi. Türkiye’nin dört bir yanından katılımın olduğu şampiyonada Isparta’nın, teknik ekip ve sporcularla birlikte 3 bin 500 kişiyi ağırladığı, şampiyona dolayısıyla Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve yönetim kurulu üyeleri de Isparta’ya geldiği belirtildi.
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek,Türkiye Şampiyonası için tüm hazırlıkların yapıldığını ve ev sahipliklerini en iyi şekilde yapacaklarını bildirdi. Gevrek, “Bu tür organizasyonlar almaya devam edeceğiz. Tüm sporseverleri Işıkkent Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.
Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ali Gülsever ise şampiyonaya ilginin büyük olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’ya, yönetim kurulu üyelerine ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.