ISPARTA'NIN HİÇ DUYULMADIĞI KAHRAMANLIK HİKAYESİ

GÜNDEM 23.08.2016 - 10:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1852+ kez okundu.
 

ISPARTA'NIN HİÇ DUYULMADIĞI KAHRAMANLIK HİKAYESİ

ISPARTA'NIN HİÇ DUYULMADIĞI KAHRAMANLIK HİKAYESİ
O’nun; Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygün’ün, 15 Temmuz 2016 Cuma günü; belki de Türkiye’yi İşgal Girişimi ve İç Savaş Çıkartma heveslerini akamete uğratan operasyonlarını Isparta, şu ana değin hiç duymadı. O Gece yaşanan Destansı gerçek hikâyeyi anlatıyoruz. ÖZEL ARACI İLE VALİ GÜNAYDIN’I GÜVENLİ NOKTAYA GÖTÜRDÜ    Üst düzey Kamu Yöneticisi, III. Şahıs’tan O Gece yaşananlar: ''Alper Aygün, Kalkışma, Kanlı Darbe, Türkiye’yi İşgal ve finalinde İç Savaş çıkartma heveslerinin başladığı anlarda, özel otomobili ile tek başına Isparta’dan Eğirdir’e hareket ediyor. Gayesi, Konut, bakım- onarımda olduğu için Eğirdir’de ikamet eden Sayın Vali Şehmus Günaydın’ı alıp, operasyonları yönetmesi için güvenli bir bölgeye taşımak. O Gece Emniyet Müdür Vekili olan Alper Aygün, Vali Günaydın’ı alıyor. 2’si sivil bir araçta güvenli nokta olan Polis Evi’ne getiriliyor. Daha sonra da Emniyet Müdür Vekili Alper Aygün’ün talimatları ile Teşkilât, gizli bir şekilde Vali Şehmus Günaydın’ın ailesini farklı bir zaman diliminde alıp güvenlik noktaya götürüyor.   15- 16 Temmuz Kalkışma- Kanlı Darbe- Türkiye’yi İşgal ve İç Savaş Çıkartma Girişimi’nde en kritik noktalardan biri de Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı idi. İlk anda otobüs istemek için telefon açtılar Türkiye’nin göz bebeği Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’nda yuvalanan hainlerin ilk yaptığı telefon açmak oldu. Eğirdir Belediyesi’ne telefon açan ihanet odakları, otobüsler istedi.     Üst düzey Kamu Yöneticisi anlatıyor: ''Verme… Ayrıca bu konuda Vali’yi bilgilendirelim'' Üst düzey Kamu Yöneticisi, Eğirdir Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’nın Belediye’den otobüsler istenmesi bilgisini aldığı an ''Verilemez'' tepkisi koyduğunu söyledi. Yaşananları şöyle anlattı: ''Belediye Yönetimi’ne otobüslerin asla verilemeyeceğini söyledim. Ayrıca bu konudan Sayın Vali Şehmus Günaydın Beyefendi’nin mutlak surette bilgilendirilmesi gerektiğini anlattım.    '' Böyle bir emir alınamaz Otobüsler ASLA verilemez O dönem Emniyet Müdür Vekili olan Alper Aygün ile birlikte, işgal güçleri, teröristlere karşı operasyonları yöneten Vali Şehmus Günaydın, bu hain dilekleri öğrendiği an net ve destansı bir duruş gösterdi: ''ASLA…''
ISPARTA'NIN HİÇ DUYULMADIĞI KAHRAMANLIK HİKAYESİ

O’nun; Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygün’ün, 15 Temmuz 2016 Cuma günü; belki de Türkiye’yi İşgal Girişimi ve İç Savaş Çıkartma heveslerini akamete uğratan operasyonlarını Isparta, şu ana değin hiç duymadı. O Gece yaşanan Destansı gerçek hikâyeyi anlatıyoruz.

ÖZEL ARACI İLE VALİ GÜNAYDIN’I GÜVENLİ NOKTAYA GÖTÜRDÜ

   Üst düzey Kamu Yöneticisi, III. Şahıs’tan O Gece yaşananlar: ''Alper Aygün, Kalkışma, Kanlı Darbe, Türkiye’yi İşgal ve finalinde İç Savaş çıkartma heveslerinin başladığı anlarda, özel otomobili ile tek başına Isparta’dan Eğirdir’e hareket ediyor. Gayesi, Konut, bakım- onarımda olduğu için Eğirdir’de ikamet eden Sayın Vali Şehmus Günaydın’ı alıp, operasyonları yönetmesi için güvenli bir bölgeye taşımak. O Gece Emniyet Müdür Vekili olan Alper Aygün, Vali Günaydın’ı alıyor. 2’si sivil bir araçta güvenli nokta olan Polis Evi’ne getiriliyor. Daha sonra da Emniyet Müdür Vekili Alper Aygün’ün talimatları ile Teşkilât, gizli bir şekilde Vali Şehmus Günaydın’ın ailesini farklı bir zaman diliminde alıp güvenlik noktaya götürüyor.

  15- 16 Temmuz Kalkışma- Kanlı Darbe- Türkiye’yi İşgal ve İç Savaş Çıkartma Girişimi’nde en kritik noktalardan biri de Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı idi. İlk anda otobüs istemek için telefon açtılar Türkiye’nin göz bebeği Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’nda yuvalanan hainlerin ilk yaptığı telefon açmak oldu. Eğirdir Belediyesi’ne telefon açan ihanet odakları, otobüsler istedi.

    Üst düzey Kamu Yöneticisi anlatıyor: ''Verme… Ayrıca bu konuda Vali’yi bilgilendirelim'' Üst düzey Kamu Yöneticisi, Eğirdir Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’nın Belediye’den otobüsler istenmesi bilgisini aldığı an ''Verilemez'' tepkisi koyduğunu söyledi. Yaşananları şöyle anlattı: ''Belediye Yönetimi’ne otobüslerin asla verilemeyeceğini söyledim. Ayrıca bu konudan Sayın Vali Şehmus Günaydın Beyefendi’nin mutlak surette bilgilendirilmesi gerektiğini anlattım.

   '' Böyle bir emir alınamaz Otobüsler ASLA verilemez O dönem Emniyet Müdür Vekili olan Alper Aygün ile birlikte, işgal güçleri, teröristlere karşı operasyonları yöneten Vali Şehmus Günaydın, bu hain dilekleri öğrendiği an net ve destansı bir duruş gösterdi: ''ASLA…''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.